Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce avere are presedintele Donald Trump

Antena3 Antena3,
Ce avere are presedintele Donald Trump

Averea presedintelui american Donald Trump a ramas practic neschimbata intre 2017 si 2018, la aproximativ 3,1 miliarde dolari, potrivit clasamentului publicat miercuri de revista Forbes, informeaza AFP. Co. continuă pe Antena3

Ancheta New York Times: Presedintele Donald Trump si fratii sai si-au ajutat parintii sa scape de impozitare

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost implicat alaturi de fratii sai in manevre fiscale suspecte prin care parintii sai au evitat impozitarea, scrie marti cotidianul New York Times, citat de.

Donald Trump, acuzat ca a insultat o jurnalista: Nu gandesti. Niciodata nu faci asta (VIDEO)

Presedintele Donald Trump se afla in mijlocul unui nou scandal dupa ce mai multe publicatii il acuza ca ar fi insultat o jurnalista de la postul american ABC News in timp unei conferinte de prese. Totul a.

Donald Trump ii cere TAXA de PROTECTIE regelui Arabiei Saudite: N-ai putea sa fii acolo mai mult doua saptamani fara noi. Trebuie sa platesti!

Donald Trump a mai facut o declaratie halucinanta. Presedintele american a dezvaluit presei ca l-a avertizat pe Regele Salman al Arabiei Saudite ca nu ar rezista la putere nici doua saptamani fara.

Fiscul investigheaza afacerile lui Donald Trump

Administratia fiscala din statul New York a confirmat ca a demarat o investigatie privind suspiciuni de evaziune fiscala, dupa ce cotidianul New York Times a scris ca presedintele american Donald Trump si-ar fi ajutat parintii sa evite plata a milioane de dolari drept taxe, relateaza BBC News.

Cum si-a ajutat Donald Trump parintii sa faca evaziune fiscala

Actualul presedinte al SUA, Donald Trump, a fost implicat in anii 90 in manevre fiscale dubioase menite sa-i ajute pe parintii lui sa evite taxe substantiale pe care ar fi trebuit sa le plateasca statului. in acest fel, el a beneficiat de sume mari de bani - echivalente cu 413 milioane de dolari la valoarea actuala - din afacerile imobiliare ale tatalui sau, Fred Trump.

Donald Trump, ANCHETAT pentru FRAUDA FISCALA! Suma COLOSALA pe care ar fi primit-o de la parintii sai, prin manevre de evaziune

Donald Trump este in centrul unui nou mega-scandal. Cotidianul New York Times NYT) a publicat o ancheta potrivit careia actualul presedinte al SUA ar fi primit peste 400 de milioane de dolari de la parintii.

Donald Trump: Nu am baut niciodata o bere n viata mea

Donald Trump a declarat luni ca nu bea nicio picatura de alcool, iar acest lucru este o veste buna pentru toata lumea, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )