Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ancheta New York Times: Presedintele Donald Trump si fratii sai si-au ajutat parintii sa scape de impozitare

Antena3 Antena3,
Ancheta New York Times: Presedintele Donald Trump si fratii sai si-au ajutat parintii sa scape de impozitare

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost implicat alaturi de fratii sai in manevre fiscale suspecte prin care parintii sai au evitat impozitarea, scrie marti cotidianul New York Times, citat de. continuă pe Antena3

New York Times: Trump si-a ajutat parintii sa evite taxe de milioane de dolari

Presedintele SUA, Donald Trump, a fost implicat in mai multe scheme fiscale care includ si cazuri de frauda in care acesta alaturi de fratii si surorile sale si-au ajutat parintii sa evite taxe in valoare de milioane de dolari, relateaza The New York Times.

Ce avere are presedintele Donald Trump

Averea presedintelui american Donald Trump a ramas practic neschimbata intre 2017 si 2018, la aproximativ 3,1 miliarde dolari, potrivit clasamentului publicat miercuri de revista Forbes, informeaza AFP. Co.

Donald Trump, ANCHETAT pentru FRAUDA FISCALA! Suma COLOSALA pe care ar fi primit-o de la parintii sai, prin manevre de evaziune

Donald Trump este in centrul unui nou mega-scandal. Cotidianul New York Times NYT) a publicat o ancheta potrivit careia actualul presedinte al SUA ar fi primit peste 400 de milioane de dolari de la parintii.

Fiscul investigheaza afacerile lui Donald Trump

Administratia fiscala din statul New York a confirmat ca a demarat o investigatie privind suspiciuni de evaziune fiscala, dupa ce cotidianul New York Times a scris ca presedintele american Donald Trump si-ar fi ajutat parintii sa evite plata a milioane de dolari drept taxe, relateaza BBC News.

Donald Trump, acuzat ca a insultat o jurnalista: Nu gandesti. Niciodata nu faci asta (VIDEO)

Presedintele Donald Trump se afla in mijlocul unui nou scandal dupa ce mai multe publicatii il acuza ca ar fi insultat o jurnalista de la postul american ABC News in timp unei conferinte de prese. Totul a.

Donald Trump ii cere TAXA de PROTECTIE regelui Arabiei Saudite: N-ai putea sa fii acolo mai mult doua saptamani fara noi. Trebuie sa platesti!

Donald Trump a mai facut o declaratie halucinanta. Presedintele american a dezvaluit presei ca l-a avertizat pe Regele Salman al Arabiei Saudite ca nu ar rezista la putere nici doua saptamani fara.

Cum si-a ajutat Donald Trump parintii sa faca evaziune fiscala

Actualul presedinte al SUA, Donald Trump, a fost implicat in anii 90 in manevre fiscale dubioase menite sa-i ajute pe parintii lui sa evite taxe substantiale pe care ar fi trebuit sa le plateasca statului. in acest fel, el a beneficiat de sume mari de bani - echivalente cu 413 milioane de dolari la valoarea actuala - din afacerile imobiliare ale tatalui sau, Fred Trump.

Donald Trump: Nu am baut niciodata o bere n viata mea

Donald Trump a declarat luni ca nu bea nicio picatura de alcool, iar acest lucru este o veste buna pentru toata lumea, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )