Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce avere are Vladimir Putin. Presedintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume

Antena3 Antena3,
Ce avere are Vladimir Putin. Presedintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, avand mai multi bani chiar si decat CEO-ul Amazon Jeff Bezos, cel detine oficial acest titlu. Zvonurile il situeaza pe liderul de la Kremlin cu mult in fata lui Be. continuă pe Antena3

Noua pasiune a lui Vladimir Putin: Presedinte rus a jucat fotbal chiar in biroul din Kremlin

Imagine rara la Kremlin! Presedintele Rusiei, Vladimir Putin a jucat fotbal cu presedintele FIFA, Gianni Infantino. Cei doi au filmat un clip de promovare a Cupei Mondiale de Fotbal 2018 din Rusia. Imaginile au fost.

Vladimir Putin marturiseste ca a mintit-o pe Melania Trump

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a marturisit intr-un interviu pentru documentarul Ordinea mondiala 2018 ca a mintit-o pe prima-doamna a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, atunci cand s-a intalnit cu ea la summitul G20 din iulie anul trecut.

Ce AVERE are Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei! S-A AFLAT TOT!

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a acordat un interviu in anul 2003, in care a vorbit sidespre averea pe care o are. Cel mai constant si profund suport, in toata viata mea, a fost si este soti.

Vladimir Putin: Statele Unite au inselat Rusia grosolan si obraznic in privinta Ucrainei

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat intr-un interviu difuzat in cadrul documentarului Ordinea Mondiala 2018 ca Statele Unite au inselat in mod grosolan si obraznic Rusia in timpul crizei din Ucraina din 2014, relateaza pravdareport. com.

Vladimir Putin lauda trasaturile de caracter ale femeilor aflate la conducerea companiilor

Presedintele rus Vladimir Putin a laudat miercuri, in ajunul zilei de 8 martie, trasaturile de cara.

Vladimir Putin a spus adevarul despre discutia cu Melania Trump la Summitul G20. Era foarte interesata

Vladimir Putin si Melania Trump au avut parte de o intalnire scurta la Summitul G20 de la Hamburg din iulie 2017. intr-un interviu, Putin a declarat ca au discutat despre beneficiile maternitatii in.

Vladimir Putin, acuzat ca nu si-a scris teza de doctorat

Fiica unui academician rus sustine ca Vladimir Putin nu a avut nicio contributie la redactarea tezei sale de doctorat, lucrarea fiind scrisa integral de catre tatal ei in schimbul pastrarii postului de rector al.

Vladimir Putin este acuzat ca nu si-a scris teza de doctorat

Fiica unui academician rus sustine ca Vladimir Putin nu a avut nicio contributie la redactarea tezei sale de doctorat, lucrarea fiind scrisa integral de catre tatal ei in schimbul pastrarii postului de rector al Universitatii de Mine din Sankt Petersburg si unor beneficii ulterioare.

Rusia ar putea sa se deconecteze de la internetul global. Amenintarile consilierului lui Vladimir Putin

Consilierul lui Vladimir Putin in probleme de dezvoltare a Internetului, Gherman Klimenko, a afirmat, intr-un interviu pentru NTV, ca Rusia este pregatita sa se deconecteze de la internetul global. Aceasta a.

Vladimir Putin despre cei 13 rusi pusi sub acuzare in SUA de Mueller: Nu ii vom extrada niciodata

Rusia nu ii va extrada niciodata pe cei 13 cetateni ai sai pusi sub acuzare luna trecuta de procurorul special Robert Mueeler pentru ca s-ar fi amestecat in 2016 in alegerile din SUA, a declarat Vladimir Putin, potrivit Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )