Libnet.ro
UNICEF

19:45

Vladimir Putin despre cei 13 rusi pusi sub acuzare in SUA de Mueller: Nu ii vom extrada niciodata

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin despre cei 13 rusi pusi sub acuzare in SUA de Mueller: Nu ii vom extrada niciodata

Rusia nu ii va extrada niciodata pe cei 13 cetateni ai sai pusi sub acuzare luna trecuta de procurorul special Robert Mueeler pentru ca s-ar fi amestecat in 2016 in alegerile din SUA, a declarat Vladimir Putin, potrivit Guardian. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin, despre presa si tipetele din Congresul SUA: Aduceti dovezi valide

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut Statelor Unite sa ii trimita dovezi clare ca Rusia s-a impli.

Angela Merkel si Donald Trump se declara ingrijorati de discursul lui Vladimir Putin, care s-a laudat ca detine noi arme invincibile

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump s-au declarat ingrijorati, in cadrul unei convorbiri telefonice, dupa un discurs al lui Vladimir Putin care a laudat noile arme invincibile ale fortelor armate rusesti, scrie AFP.

Rusia ar putea sa se deconecteze de la internetul global. Amenintarile consilierului lui Vladimir Putin

Consilierul lui Vladimir Putin in probleme de dezvoltare a Internetului, Gherman Klimenko, a afirmat, intr-un interviu pentru NTV, ca Rusia este pregatita sa se deconecteze de la internetul global. Aceasta a.

Discursul anual al lui Vladimir Putin privind starea natiunii, criticat de presa independenta din Rusia

Presa rusa a comentat cu grade diferite de entuziasm discursul anual privind starea natiunii rostit joi de Vladimir Putin. Presa apropiata de Kremlin, precum Russia Today, a ales titluri precum Ascultati-ne acum! si a insistat pe dezvalurile lui Putin privind noul arsenal nuclear rus. In schimb, presa independenta a ales sa se concentreze asupra cazurilor cand publicul din Rusia a fost inselat prin acest discurs, scrie euvsdisinfo. eu.

Vladimir Putin promite victorii stralucitoare pentru Rusia, inainte de alegerile prezidentiale

Presedintele rus Vladimir Putin, aproape sigur ca va fi reales la scrutinul din 18 martie, a participat sambata la un miting electoral la Moscova si a promis in discursul sau 039;victorii stralucitoare039; pentru Rusia, consemneaza AFP.

Vladimir Putin le cere SUA sa aduca dovezi privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut Statelor Unite sa ii trimita dovezi clare ca Rusia s-a implicat in alegerile prezidentiale americane din 2016, numind acuzatiile de pana acum ca tipete in Congresul Statelor Unite, informeaza Reuters, citat de news. ro.

NATO considera inacceptabile avertismentele lui Vladimir Putin la adresa aliatilor

Avertismentele presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, la adresa aliatilor NATO sunt inacceptabile si nu ajuta eforturile de calmare a tensiunilor, a afirmat Alianta la o zi dupa ce liderul de la Kremlin a anuntat care sunt noile arme de inalta tehnologie de care dispune tara sa.

Avertismentul lui Vladimir Putin pentru statele UE: Suntem cu totii afectati

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca sanctiunile impuse Rusiei nu afecteaza doar Moscova, ci si interesele statelor din Uniunea Europeana, adaugand ca aceasta politica nu isi atinge.

Augustin Lazar, despre cei care fug de justitia din Romania: Nimeni nu poate dormi linistit pe perna lui daca...

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a vorbit despre problemele justitiei din Romania, inclusiv despre acuzatii care au plecat din tara si au lasat in derulare procese care se apropie de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )