Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce avere avea Mihai Constantinescu. Cine il va mosteni pe artistul care a fost idolul unor generatii

Playtech Playtech,
Ce avere avea Mihai Constantinescu. Cine il va mosteni pe artistul care a fost idolul unor generatii

Mihai Constantinescu a murit, iar vestea care i-a intristat pe romani a venit in seara de marti, pe 29 octombrie 2019. Melodiile sale sunt cunoscute la nivelul publicului roman, acesta avand in repertoriu slagare care au marcat generatii intregi. Datorita faptului ca era foarte popular in industria muzicala, artistul care s-a stins la 73 de . continuă pe Playtech

Ce AVERE lasa in urma Mihai Constantinescu si cine o va mosteni

Mihai Constantinescu ne-a parasit marti seara, in urma unui stop cardio-respirator. indragitul cantaret se afla in coma din luna mai, de cand fusese internat la Spitalul de Urgenta Floreasca Detalii AICI).

Mihai Constantinescu a murit. Artistul avea 73 de ani si grave probleme cardiace

Mihai Constantinescu a murit. Stire in curs .

SFASIETOR! Primele imagini de dupa moartea lui Mihai Constantinescu au iNGROZIT internetul. Femeile pe care le-a iubit artistul s-au CUTREMURAT de DURERE, la usa salonului (GALERIE FOTO-VIDEO)

Durere de nedescris pentru familia lui Mihai Constantinescu. Artistulsi-a dat ultima suflare,marti seara,.

SFASIETOR! Primele imagini de dupa moartea lui Mihai Constantinescu au iNGROZIT internetul. Femeile pe care le-a iubit artistul s-au CUTREMURAT de DURERE, la usa salonului (GALERIE FOTO-VIDEO)

Durere de nedescris pentru familia lui Mihai Constantinescu. Artistulsi-a dat ultima suflare,marti seara,.

Mihai Constantinescu, CENZURAT de comunisti! Cantecul care a scos-o din sarite pe Elena Ceausescu (FOTO, VIDEO)

Mihai Constantinescu nu a avut o viata usoara in timpul comunismului. PANICA iN LUMEA MANELELOR! FLORIN SALAM, FARA SUFLARE PE TREPTELE UNUI BLOC! MANELISTUL A CEDAT iN VAZUL TUTUROR GALERIE FOTO) Una.

Mesajul tulburator transmis de medicul Monica Pop dupa moartea lui Mihai Constantinescu

Medicul Monica Pop a scris pe Facebook ca Mihai Constantinescu, care a murit la varsta de 73 de ani, a fost unic si ca om, si ca mare artist. Ai fost si vei ramane unic! Si ca om, si ca mare artist! Drum l.

A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani si era internat la Floreasca

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicatii la inima. Artistul facuse doua infarcturi care i-au agravat starea si a trebuit sa fie internat la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca din Capitala. Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, dupa ce sotia acestuia, Simona Secrier, l-a .

Cine a fost Mihai Constantinescu. Cantecele lui au crescut generatii. Cum a facut duet cu Anastasia Lazariuc

Marele artist a incetat din viata in seara de marti, dupa o grea suferinta. Mihai Constantinescu a murit, pe 29 octombrie, iar muzica lui a inspirat generatii intregi, datorita repetoriului bogat pe care l-a avut. Artistul a fost internat o perioada la Spitalul Floreasca, din Capitala, desi vestile din ultimele zile despre starea sa generala .

Drama pe care o traia Mihai Constantinescu. De ce a suferit enorm in ultima parte a vietii

Mihai Constantinescu s-a stins marti, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca din Capitala. Artistul avea 73 de ani si era in coma de peste doua luni. Desi in ultima parte a internarii sale parea sa faca progrese, familia se astepta la ce era mai rau si ii pregatise deja locul de veci. in ultimii ani, artistul .

Ce s-a intamplat cu singura femeie pe care Mihai Constantinescu a lasat-o insarcinata. Motivul pentru care artistul nu a avut copii

Mihai Contanstinescu era la a doua casatorie si a avut mai multe relatii cu femei mai mult sau mai putin celebre. Cu toate acestea, niciuna dintre cele care ar fi putut fi mamele copiilor sai nu i-au daruit niciodata copii. Artistul si-ar fi dorit foarte mult o fetita, dar soarta nu a tinut cont de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2235 seconds )