Libnet.ro
UNICEF

06:30

A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani si era internat la Floreasca

Playtech Playtech,
A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani si era internat la Floreasca

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicatii la inima. Artistul facuse doua infarcturi care i-au agravat starea si a trebuit sa fie internat la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca din Capitala. Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, dupa ce sotia acestuia, Simona Secrier, l-a . continuă pe Playtech

La ce ora a murit Mihai Constantinescu si de ce boala suferea. Datele oficiale, confirmate la Spitalul Floreasca

Mihai Constantinescu s-a stins pe 29 octombrie 2019, din pricina unor complicatii cardiace, fiind cunoscut si faptul ca se afla in moarte cerebrala. in ultimele zile au existat vesti care i-au bucurat pe fanii artistului, pentru ca s-a aflat ca acesta si-ar putea reveni, in mod miraculos. Din pacate, insa, medicii nu l-au mai putut .

Drama pe care o traia Mihai Constantinescu. De ce a suferit enorm in ultima parte a vietii

Mihai Constantinescu s-a stins marti, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca din Capitala. Artistul avea 73 de ani si era in coma de peste doua luni. Desi in ultima parte a internarii sale parea sa faca progrese, familia se astepta la ce era mai rau si ii pregatise deja locul de veci. in ultimii ani, artistul .

Mihai Constantinescu a murit. Artistul avea 73 de ani si grave probleme cardiace

Mihai Constantinescu a murit. Stire in curs .

A murit cantaretul Mihai Constantinescu

Interpretul de muzica usoara Mihai Constantinescu a murit, marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa un stop cardio-respirator, informeaza Mediafax. Artistul in varsta de 73 de ani era in coma din luna mai a acestui an.

MIHAI CONSTANTINESCU A MURIT. Era unul dintre artistii foarte iubiti de copii - BIOGRAFIE

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la varsta de 73 de ani. Artistul era internat in spital de cateva luni in spital, in coma indusa, dupa ce a suferit un stop cardio-resir.

Mihai Constantinescu a murit. Celebrul cantaret avea 73 de ani

Mihai Constantinescu a murit. Cunoscutul cantaret avea in ultima vreme probleme cardiace tot mai mari si a fost internat de mai multe ori. Mihai Constantinescu s-a nascut in 1946 la.

Ce avere avea Mihai Constantinescu. Cine il va mosteni pe artistul care a fost idolul unor generatii

Mihai Constantinescu a murit, iar vestea care i-a intristat pe romani a venit in seara de marti, pe 29 octombrie 2019. Melodiile sale sunt cunoscute la nivelul publicului roman, acesta avand in repertoriu slagare care au marcat generatii intregi. Datorita faptului ca era foarte popular in industria muzicala, artistul care s-a stins la 73 de .

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani

Cantaretul Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani, dupa ce a suferit doua stopuri cardio-respiratorii si a intrat in moarte cerebrala. Artistul era internat la Spitalul Floreasca din Capitala.

Mihai Constantinescu a murit. Totul despre indragitul cantaret

Mihai Constantinescu a murit vineri, 27 septembrie, la varsta de 73 de ani. Artistul era internat in spital de cateva luni in spital, in coma indusa, dupa ce a suferit un stop cardio-resirator. Mihai.

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. Celebrul cantaret s-a stins din viata marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declaratpurtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogda.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )