Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce avere a lasat in urma sa Cristian Topescu

Antena3 Antena3,
Ce avere a lasat in urma sa Cristian Topescu

Christel Topescu a completat, in octombrie 2017, declaratia de avere in calitate de membru al Consiliului de Administratie al TVR, din care reiese ce avere avea Cristian Topescu. Cei doi soti detineau un aparta. continuă pe Antena3

Ce avere avea Cristian Topescu

Christel Topescu a completat, in octombrie 2017, declaratia de avere in calitate de membru al Consiliului de Administratie al TVR, din care reiese ce avere avea Cristian Topescu. Cei doi soti detineau un aparta.

Cristian Topescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generatii de romani

Cristian Topescu a murit pe 15 mai, la varsta de 81 de ani. Acesta era internat in Spitalul Elias. Suferea de mai multe boli cronice, iar decesul lui Cristian Topescu a survenit in urma complicatiilor provocate de diabet. Cristian Topescu si-a petrecut ultima saptamana din viata internat la Spitalul Elias. Cristian Topescu a murit in [].

Cine a fost Cristian Topescu - BIOGRAFIE

Cristian Topescu n. 26 martie 1937, Bucuresti) a fost un comentator sportiv si politician roman. Este tatal prezentatoarei de televiziune Cristina Topescu. in urma unui decret.

Cristian Topescu a murit! De ce a fost interzis comentatorul de Elena Ceausescu

Cristian Topescu a murit! Cunoscutul comentator sportiv Cristian Topescu a povestit un episod petrecut in 1983, in urma caruia a fost interzis de la microfonul Televiziunii Romane. Meciul dintre Suedia si Romania.

A murit Cristian Topescu (VIDEO)

UPDATE: Cristian Topescu a murit la ora 16:00, in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil, a anuntat Spitalul Elias. Acesta va fi inmormantat cu onoruri militare. Cristian George Topescu, in.

Cristian Topescu, despre care este cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor: Domnle, au fost trei

Intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani ziarului Adevarul, Cristian Topescu marturisea cine credea ca sunt, in opinia sa, cei mai buni fotbalisti romani din toate timpurile.

INTERVIU Cristian Topescu: Luam una dintre cupele tatalui meu si ziceam ca e microfon. Descriam trecatori, tramvaie. Ma jucam de-a crainicul strazii

Cristian Topescu a murit marti la varsta de 81 de ani, dupa ce, in urma cu cateva zile, a fost internat la Spitalul Elias cu mai multe afectiuni, printre care si diabet. in 2012, renumitul comentator sportiv a acordat un interviu ziarului Weekend Adevarul, in care descria inceputurile sale de comentator sportiv, cand obisnuia, inca de cand avea cativa ani, sa descrie, trecatorii si tramvaiele.

A murit Cristian Topescu

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit marti, la varsta de 81 de ani. In urma cu o saptamana, el a fost internat de urgenta la Spitalul Elias, scrie Digi24 .

Din pacate, o veste trista! Este vorba despre Cristian Topescu. Fiica sa a facut anuntul DUREROS

Legendarul comentator sportiv Cristian Topescu se afla in continuare in stare extrem de grava la Spitalul Elias din Capitala unde a fost internat in urma cu cateva zile. Fiica acestuia, jurnalista Cristina.

Cristian Topescu a murit. Ion Tiriac: Vocea lui nu se poate inlocui

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit, marti, la varsta de 81 de ani. Topescu suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )