Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cristian Topescu, despre care este cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor: Domnle, au fost trei

Adevărul Adevărul,
Cristian Topescu, despre care este cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor: Domnle, au fost trei

Intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani ziarului Adevarul, Cristian Topescu marturisea cine credea ca sunt, in opinia sa, cei mai buni fotbalisti romani din toate timpurile. continuă pe Adevărul

Care este cel mai bun oras pentru studenti

Londra a devenit cel mai bun oras din lume pentru studenti. Clasamentul a fost intocmit tinandu-se cont de o serie de factori, precum numarul universitatilor de top in oras, piata locala a muncii,.

Cel mai bun vin rose din 2018

Dupa mai bine de doua ore de degustari in blind, cei 21 de jurati ai Concursului de vinuri Rose, au desemnat Cel mai bun Vin Rose al acestui an. Acesta este, Caii de la Letea apartinand ViaViticola si este obtinut din soiuri de Feteasca Neagra si Pinot Noir din podgoria Sarica Niculitel, conform comunicatului de presa.

BIOGRAFIE Cristian Topescu, vocea care a nsotit mii de transmisiuni sportive

Cristian Topescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute si apreciate voci de televiziune si radio, a dedicat peste patru decenii sportului romanesc, cu mii de transmisiuni directe, noteaza news. ro. Interzis de comunisti la finalul anilor 1980, el a comentat cele doua victorii mondiale ale nationalei masculine de handbal, noaptea magica din 1976 a Nadiei Comaneci de la Montreal si momentul in care trei romance au urcat pe podium la Sydney.

O femeie socheaza: Cancerul a fost cel mai bun lucru care s-a intamplat relatiei noastre - Cum a fost casnicia dupa ce a aflat ca este bolnava

Maryann Karinch, autoarea cartii Sex si Cancer: intimitate, romantism, si iubire dupa diagnostic si tratament se afla la un pas de divrt, i momentul in care a fost diagnosticata cu cancer al uterului.

Cristian Topescu a murit. Ce spunea comentatorul sportiv despre cele mai frumoase amintiri din viata sa

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal plus.

Cristian Topescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generatii de romani

Cristian Topescu a murit pe 15 mai, la varsta de 81 de ani. Acesta era internat in Spitalul Elias. Suferea de mai multe boli cronice, iar decesul lui Cristian Topescu a survenit in urma complicatiilor provocate de diabet. Cristian Topescu si-a petrecut ultima saptamana din viata internat la Spitalul Elias. Cristian Topescu a murit in [].

Cristian Topescu a murit. Nadia Comaneci: Momentele de la Montreal nu au culoare fara vocea lui. Eu m-am simtit ca un copilas al lui

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal.

Sentinta in cazul consilierului juridic din cadrul CET, amanata pentru data pe 17 mai. Si-a ucis cel mai bun prieten cu 27 de lovituri de cutit si i-a aruncat trupul in Jiu

Lucian Dinulescu, in varsta de 42 de ani, a fost ucis cu 27 lovituri de cutit pe data de 17 august 2017 de cel mai bun prieten. Inculpatul a a recunsocut la audieri ca a pus la cale crima cu mult timp inainte.

Sentinta in cazul consilierului juridic din cadrul CET, amanata pentru 17 mai. Si-a injunghiat cel mai bun prieten de 27 de ori si i-a aruncat trupul in Jiu

Lucian Dinulescu, in varsta de 42 de ani, a fost ucis cu 27 lovituri de cutit pe data de 17 august 2017 de cel mai bun prieten. Inculpatul a a recunsocut la audieri ca a pus la cale crima cu mult timp inainte.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat marti un curs de referinta de 4,6283 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, acesta fiind cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent. Consiliul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )