Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce avere uriasa are Smiley. Juratul de la Vocea Romaniei sta intr-o casa de sute de mii de euro

Playtech Playtech,
Ce avere uriasa are Smiley. Juratul de la Vocea Romaniei sta intr-o casa de sute de mii de euro

Smiley este un om implinit pe toate planurile. Se bucura de celebritate, are emisiune la TV, canta in fata a mii de oameni pe scenele din intreaga tara si are o iubita care intoarce toate privirile cand apare la evenimentele publice. Si pentru ca trebuie sa se retraga in liniste dupa fiecare zi de munca, . continuă pe Playtech

Horia Brenciu, pus la zid dupa ce a luat-o pe fiica lui Adi Minune in echipa sa. Cum s-a aparat juratul de la Vocea Romaniei

Emisiunea Vocea Romaniei de vineri, 20 septembrie, a starni dezbateri aprinse in mediul online. Iar unul dintre cei care au devenit tinta criticilor a fost Horia Brenciu. La emisiunea Vocea Romaniei de vineri, 20 septembrie, a participat si fiica cea mica a lui Adi Minune, Adriana Simionescu. Ea a interpretat piesa My Kind of Love .

Cine este tatal fetitei lui Feli Donose. Concurenta lui Smiley de la Vocea Romaniei a tinut sa se afle chiar de la ea

Feli, artist si compozitor la HaHaHa Production, da un pas inapoi cand vine vorba despre viata personala. in ciuda zvonurilor, tatal fetitei artistei nu are nicio legatura cu muzica. Cine este barbatul? Cine este tatal fetitei lui Feli Donose Feli Donose, apreciata de multi pentru ca isi pune sufletul in versurile pieselor ei, ii tine .

Horia Brenciu a clarificat zvonurile despre Adriana Simionescu. Ce mesaj a transmis antrenorul de la Vocea Romaniei

Horia Brenciu a tinut sa clarifice zvonurile legate de Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adi Minune. Juratul de la Vocea Romaniei a fost criticat pentru ca prestatia acesteia nu ar fi fost suficient de buna. Totusi, a luat-o in echipa lui. Horia Brenciu a fost tinta internetului dupa ce a ales-o pe Adriana .

Prima reactie a fiicei lui Adi Minune, dupa ce a participat la Vocea Romaniei. Ce a insemnat pentru ea aparitia la PRO TV

Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adrian Minune, a avut prima reactie dupa participarea la Vocea Romaniei. Tanara a postat pe Instagram un mesaj pentru fanii sai, postare care a strans multe aprecieri. Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adi Minune, a participat vineri, 20 septembrie, la Vocea Romaniei. A reusit sa obtina .

Adevarul despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos...

Dupa lansarea celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei, prezentatorul emisiunii a facut o dezvaluire interesanta despre show-ul de la PRO TV. Pavel Bartos a dat din casa si a vorbit despre echipa care lucreaza.

Fiica cea mica a lui Adrian Minune, pe scena Vocea Romaniei: Vreau sa arat ca se poate si fara banii lui tati. Cum a reactionat Chirila dupa prestatia sa

Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adrian Minune, a urcat pe scena de la Vocea Romaniei in editia de vineri, 20 septembrie, a show-ului de la Pro TV. Antrenorul Tudor Chirila a avut o reactie emotionanta dupa melodia interpretata de aceasta.

Nepoata lui Carlos Santana, interpretare de exceptie la Vocea Romaniei: Esti o binecuvantare pentru inima mea VIDEO

Renee Santana, o cantareata mexicana in varsta de 30 de ani si nepoata celebrului muzician Carlos Santana, a urcat in editia de vineri, 20 septembrie, pe scena de la Vocea Romaniei si a cucerit juriul cu interpretarea ei de exceptie, intorcand toate scaunele.

Asta e prea de tot... Adrian Minune, la Vocea Romaniei: Informatia a fost confirmata oficial de Pro TV...

Surpriza de surpriza vineri seara la Vocea Romaniei! Cei patru antrenori au incremenit cand pe scena a urcat chiar fiica lui Adi Minune, Adriana Simionescu. Adriana a venit insotita de mama, fratele si.

VIDEO Povestea tinerei de 18 ani care a intors toate scaunele la Vocea Romaniei. Chirila: Ai putea fi pestisorul meu de aur

In editia de vineri, 20 septembrie, a show-ului Vocea Romaniei, o concurenta a impresionat cu interpretarea sa si a intors toate cele patru scaune ale antrenorilor, primind mai multe complimente din partea membrilor juriului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )