Libnet.ro
UNICEF

05:15

Averea sefei CSM, Lia Savonea, verificata de Agentia Nationala de Integritate - surse Savonea acuza o celeritate neobisnuita

Hotnews Hotnews,
 Averea sefei CSM, Lia Savonea, verificata de Agentia Nationala de Integritate - surse Savonea acuza o celeritate neobisnuita

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate ANI) verifica averea presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Lia Savonea, ca urmare a unei sesizari, au declarat pentru Mediafax surse din institutie. Potrivit ultimei sale declaratii de avere, Savonea are doua case, sase terenuri, peste 377. 000 de euro si aproape 90. 000 de lei in conturi, iar sotul sau a vandut in ultimele luni cinci imobile, valoarea tranzactiilor ajungand la aproape 345. 000 de euro. continuă pe Hotnews

Averea presedintei CSM, Lia Savonea, verificata de Agentia Nationala de Integritate

Agentia Nationala de Integritate ANI) face verificari privind averea presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, ca urmare a unei sesizari formulate pe numele acesteia.

Averea COLOSALA a sefei CSM, verificata de ANI. Dupa deconspirare, Lia Savonea vrea limitarea competentelor Agentiei

Agentia Nationala de Integritate ANI) verifica averea presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Lia Savonea,au declarat surse judiciare pentru mainnews. ro. Actiunea vine dupa.

DOCUMENT Ministrul Justitiei ii sugereaza sefei CSM sa renunte la cumpararea unui nou sediu de 18 milioane de euro si sa opteze pentru Cartierul justitiei ii cere urgent un raspuns

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, ii cere presedintelui CSM, Lia Savonea, sa decida daca merge mai departe cu procedura de cumparare a unui sediu nou, investitie estimata la 18 milioane de euro, sau opteza pentru un sediu in viitorul Cartier pentru justitie. Birchall ii sugereza lui Savonea sa renunte la achizitia unui nou sediu, spunand ca astfel s-ar ajunge intr-o situatie greu de explicat - un Cartier al justitiei din care fac parte 29 de institutii din cadrul sistemului judiciar, mai putin CSM, care este garantul independentei justitiei.

SURSE: Agentia Nationala de Integritate verifica averea Rovanei Plumb

Averea Rovanei Plumb este verificata de Agentia Nationala de Integritate, potrivit unor surse citate de G4Media. ro. De asemenea, inspectorii de integritate verifica si suspiciunile legate de un potential conflict.

Agentia Nationala de Integritate verifica averea Rovanei Plumb - surse

Agentia Nationala de Integritate ANI) verifica averea Rovanei Plumb, verificarile fiind declansate anterior scandalului din Parlamentul European privind functia de comisar european, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Sorina Pintea, dupa controalele la Agentia Nationala de Transplant: Dezorganizare si lipsa de proceduri

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca autoritatile din Romania au castigat o finantare de peste 15 milioane de euro pentru reglementarea activitatii de transplant, aceasta afirmand ca rapoartele intocmite in urma controalelor la Agentia Nationala de Transplant in ultimii doi ani arata dezorganizare, lipsa de proceduri, care au dus la neincredere.

Ministrul Sanatatii compara Agentia Nationala de Transplant cu o casta, unde nimeni nu poate sa patrunda. Sorina Pintea: Nu era o mafie, dar asa parea. Un amatorism greu de explicat (VIDEO)

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a comparat duminica, in direct pe B1TV, Agentia Nationala de Transplant cu o casta, unde nimeni nu poate sa patruda, fapt ce a condus la o neincredere in.

Lia Savonea (CSM) acuza presa ca a propagat stiri false, inexacte si confidentiale legate de verificarea averii ei de catre Agentia Nationala de Integritate (ANI)

A fost incalcata legea atunci cand au fost transmisecatre mass-media informatii legate de cercetarea averii Liei Savonea, iar in spatiul public au fost lansate afirmatii grave, false si inexacte,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )