Libnet.ro
UNICEF

09:45

Averea unuia dintre cei mai mari baroni locali a fost blocata

Antena3 Antena3,
Averea unuia dintre cei mai mari baroni locali a fost blocata

Celui mai bogat om din Ucraina, Rinat Akhmetov, i-au fost blocate active in valoare de 820 de milioane de dolari, de catre un tribunal din Cipru, in cadrul unei dispute legale controversate cu cel mai mare. continuă pe Antena3

O romanca i-a furat inima unuia dintre cei mai buni DJ din lume. A cerut-o in casatorie de Revelion

Markus Schulz, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a facut pasul cel mare si a cerut-o in casatorie pe iubita lui, o frumoasa romanca, pe nume Adina Butar. in varsta de 42.

Subiectele zilei:Cat te costa sa fii tanar in noua dintre cele mai mari orase din Romania;Mai sunt necesari sapte ani pana la rezolvarea crizei de gardieni din penitenciare;Fostul episcop de Husi, implicat intr-un scandal homosexual, s-a mutat in palatul

Scurt punctaj pentru 2018. Spre un point of no return?2018 va aduce, cel mai probabil, adancirea faliilor deja create si exacerbarea tensiunilor din sistemul international catre punctul critic, dincolo de care transformarile devin ireversibile iar lumea intra, practic, intr-un alt capitol al istoriei. Deputat: Romania este plina de Lucani. O veritabila mafie care stabilea cine traieste si cine moare iese la iveala in cazul chirurgului Mihai Lucan. Alexandru Arsinel, Victor Socaciu, ministrul Sanatatii, Emil Boc si Gheorghe Funar sunt numele mentionate in fata procurorilor.

CES 2018: Tendinte de la una din cele mai mari conventii de start-upuri si companii tech

In cateva zile va incepe International Consumer Electronics Show CES 2018), una dintre cele mai mari conventii de start-upuri si companii din domeniul tehnologiei, in Las Vegas, o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. CES este locul in care companiile mari si mici din domeniul tehnologiei, automobilelor, sanatatii si aparatelor de uz casnic se reunesc pentru a arata ultimele progrese in domeniu.

Creatorul celei mai mari cupole de vitraliu din lume este roman. Cum arata minunea arhitecturala si ce a pictat artistul pe ea

Creatorul celei mai mari cupole vitraliu din lume sub forma de acoperis ii invata pe cei mici taina artelor vizuale, prin intermediul lor educandu-le si familiile, prietenii, vecinii. De cunostintele sale beneficiaza inclusiv dascalii, dornici sa vada pe viu cum se picteaza cu adevarat.

Platforma Romania 100: Revolutia fiscala a PSD-ALDE a dus la o crestere cu aproape 200% a contributiei de sanatate pentru cei mai vulnerabili dintre cetateni

Platforma Romania 100 prezinta o comparatie intre asigurarea facultativa de sanatate in perioada Guvernului Ciolos si acum, afirmand ca revolutia fiscala a PSD-ALDE a dus la o crestere cu aproape 200% a contributiei de sanatate pentru cei mai vulnerabili dintre cetatenii romani. Daca in 2016 se platea suma de 68,75 de lei pe luna, de la 1 ianuarie suma ajunge la 190 de lei pe luna pentru cei care vor sa beneficieze de servicii medicale.

O romanca a fost ceruta in casatorie, pe scena, de unul dintre cei mai faimosi DJ din lume FOTO

Cantareata Adina Butar 30 de ani) a fost ceruta in casatorie, chiar in noaptea de Revelion, de iubitul ei, un celebru DJ american, considerat o legenda a muzicii trance.

Clubul Sportiv Municipal premiaza cei mai buni sportivi. in 2017, campionii au obtinut aproximativ 150 medalii

Pastrand traditia, si in acest an Clubul Sportiv Municipal Calarasi va premia performanta. Cei mai buni sportive vor primi diploma si felicitari in cadrul unui eveniment care va avea loc la Hotel Hestia, de la ora 14.

Claudia Bobocea si Nicolae Soare, cei mai buni alergatori din 2017

Claudia Bobocea si Nicolae Soare au fost desemnati cei mai buni alergatori din 2017, in cadrul Romanian Running Awards, premiile 4run. ro ajunse la editia a III-a.

Politic show:Cine au fost cei mai grobieni politicieni in 2017. Un rezumat al mitocaniei politice;Tariceanu isi aranjeaza haina de sef de stat;Firea: Nu ma sperie campania de denigrare impotriva mea, sunt tabacita. Observ cum firme de PR au fost angajate

Cine au fost cei mai grobieni politicieni in 2017. Un rezumat al mitocaniei politice. De la nespalat, analfabet sau prost la comparatii cu porci, poze in chiloti si gesturi obscene. Asa s-au alintat alesii nostri in anul recent incheiat. Fost presedinte al Camerei Deputatilor, trimis in judecata. Valeriu Zgonea, fost sef al Camerei Deputatilor si presedinte executiv al PSD, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, pentru ca ar fi mijlocit numirea unei persoane intr-o functie publica.

Una dintre cele mai indragite cantarete a primit o stea pe Walk of Fame

Cantareata Mary J. Blige, una dintre cele mai cunoscute artiste de rhythm si blues, va primi in cursul saptamanii viitoare o stea pe celebrul Walk to Fame de la Hollywood. Mary Blige a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )