Libnet.ro
UNICEF

09:01

O romanca i-a furat inima unuia dintre cei mai buni DJ din lume. A cerut-o in casatorie de Revelion

Antena3 Antena3,
O romanca i-a furat inima unuia dintre cei mai buni DJ din lume. A cerut-o in casatorie de Revelion

Markus Schulz, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a facut pasul cel mare si a cerut-o in casatorie pe iubita lui, o frumoasa romanca, pe nume Adina Butar. in varsta de 42. continuă pe Antena3

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile. Guverne vor cadea, tari vor da faliment, companii vechi de sute de ani vor disparea

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai importanti investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business.

A murit unul dintre cei mai celebri spioni ai Frantei, omul care l-a prins pe Carlos Sacalul

Phillipe Rondot, unul dintre cei mai celebri spioni francezi, a murit pe 31 decembrie. Barbatul a urmat cariera tatalui sau, militar in trupele de comando, lucrand pentru serviciile de informatii ale.

O romanca a fost ceruta in casatorie, pe scena, de unul dintre cei mai faimosi DJ din lume FOTO

Cantareata Adina Butar 30 de ani) a fost ceruta in casatorie, chiar in noaptea de Revelion, de iubitul ei, un celebru DJ american, considerat o legenda a muzicii trance.

Unul dintre cei mai CAUTATI infractori din Europa, prins in Romania!

Surpriza uriasa la inceput de an! Fostul sef al Intreprinderii de stat a alcoolului si a industriei bauturilor alcoolice UKSPIRT din Ucraina, Mihail Labutin, cautat de Interpol pentru ca ar fi delapidat.

Claudia Bobocea si Nicolae Soare, cei mai buni alergatori din 2017

Claudia Bobocea si Nicolae Soare au fost desemnati cei mai buni alergatori din 2017, in cadrul Romanian Running Awards, premiile 4run. ro ajunse la editia a III-a.

Politic show:Cine au fost cei mai grobieni politicieni in 2017. Un rezumat al mitocaniei politice;Tariceanu isi aranjeaza haina de sef de stat;Firea: Nu ma sperie campania de denigrare impotriva mea, sunt tabacita. Observ cum firme de PR au fost angajate

Cine au fost cei mai grobieni politicieni in 2017. Un rezumat al mitocaniei politice. De la nespalat, analfabet sau prost la comparatii cu porci, poze in chiloti si gesturi obscene. Asa s-au alintat alesii nostri in anul recent incheiat. Fost presedinte al Camerei Deputatilor, trimis in judecata. Valeriu Zgonea, fost sef al Camerei Deputatilor si presedinte executiv al PSD, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, pentru ca ar fi mijlocit numirea unei persoane intr-o functie publica.

Locuri din lume pe care doar cei mai indrazneti turisti le-ar vizita. Printre ele se afla si o destinatie din Transilvania

Inainte de a pleca in vacanta, ne planificam foarte atent traseul si invatam cat mai multe lucruri posibile despre locul pe care il vom vizita. Unii cauta pacea si linistea, insa sunt si turisti care adora senzationalul, motiv pentru care cauta vacante in care sa isi invinga temerile.

Subiectele zilei:Cat te costa sa fii tanar in noua dintre cele mai mari orase din Romania;Mai sunt necesari sapte ani pana la rezolvarea crizei de gardieni din penitenciare;Fostul episcop de Husi, implicat intr-un scandal homosexual, s-a mutat in palatul

Scurt punctaj pentru 2018. Spre un point of no return?2018 va aduce, cel mai probabil, adancirea faliilor deja create si exacerbarea tensiunilor din sistemul international catre punctul critic, dincolo de care transformarile devin ireversibile iar lumea intra, practic, intr-un alt capitol al istoriei. Deputat: Romania este plina de Lucani. O veritabila mafie care stabilea cine traieste si cine moare iese la iveala in cazul chirurgului Mihai Lucan. Alexandru Arsinel, Victor Socaciu, ministrul Sanatatii, Emil Boc si Gheorghe Funar sunt numele mentionate in fata procurorilor.

Arabia Saudita a scumpit benzina cu 127%, dar pretul la pompa ramane unul dintre cele mai mici din lume

Arabia Saudita a majorat cu 127% pretul benzinei la pompa, o initiativa destinata cresterii veniturilor la buget si reducerii dependentei celui mai mare exportator mondial de petrol de veniturile din petrol, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )