Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce averi detin cei care vor sa candideze pentru sefia DNA si DIICOT

Antena3 Antena3,
Ce averi detin cei care vor sa candideze pentru sefia DNA si DIICOT

Cei care candideaza la sefia parchetelor se intrec in averi care mai de care mai consistente. continuă pe Antena3

Vosganian: Cei care vor desfiintarea SIIJ, vor sa revenim la practicile inchizitoriale 2014-2017

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a afirmat, vineri, ca cei care doresc desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ) vor ca Romania sa se reintoarca la practicile inchizitoriale din perioada 2014 - 2017, conform Mediafax.

Tudorel Toader: Pentru cei care nu vor sa afle adevarul

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader a postat, vineri seara, pe Facebook, un mesaj referitor la infiintarea, la initiativa comisiei Iordache, a Sectiei speciale, postarea avand titlul: Pentru cei care nu vor sa afle adevarul.

18 procurori inscrisi la cursa pentru sefia parchetelor Catalin Predoiu: Ma bucur ca sunt multi candidati

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a anuntat, marti, ca 8 candidati s-au inscris pentru functia de procuror general, 5 pentru cea de procuror-sef al DNA si tot atatia pentru sefia DIICOT, scrie Mediafax. Marti vor fi anuntate numele procurorilor, insa lista poate fi completata, daca unii au trimis dosarele prin posta.

Ministerul Justitiei face anuntul: Cine sunt candidatii inscrisi in cursa pentru sefia DNA, DIICOT si Parchetul General

Opt persoane s-au inscris in cursa pentru numirea procurorului sef al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, a informat, marti, Ministerul Justitiei.

APMGR: Nerezolvarea problemei generata de taxa clawback, va adanci criza medicamentelor, care vor continua sa fie retrase din piata

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) sustine ca Guvernul intarzie asumarea responsabilitatii pentru criza medicamentelor generice. Rezolvarea acesului milioanelor de pacienti.

Cuplul de aur al anului 2020. Zodiile care vor indeplini tot ce isi propun, daca isi unesc fortele

Cuplul de aur al anului 2020 va reusi sa atinga impreuna cele mai inalte teluri pe care le au. in 2020, cea mai buna compatibilitate pentru succes va fi intre o zodie de pamant si una de foc, iar ceea ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )