Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Justitiei face anuntul: Cine sunt candidatii inscrisi in cursa pentru sefia DNA, DIICOT si Parchetul General

Antena3 Antena3,
Ministerul Justitiei face anuntul: Cine sunt candidatii inscrisi in cursa pentru sefia DNA, DIICOT si Parchetul General

Opt persoane s-au inscris in cursa pentru numirea procurorului sef al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, a informat, marti, Ministerul Justitiei. continuă pe Antena3

Catalin Predoiu, anunt de ultima ora pentru candidatii inscrisi pentru sefia DNA, DIICOT si Parchetul General

Update: Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a anuntat ca in cursul zilei de astazi, pana in ora 12, va anunta numele candidatilor intrati in cursa pentru conducerea DIICOT, DNA si PG.

Ministerul Justitiei anunta LISTA FINALA a celor inscrisi in cursa pentru sefia Parchetelor. Catalin Predoiu: Ma bucur ca sunt multi candidati. Sunt persoane cunoscute, cu experienta

Ministerul Justitiei va anunta, marti, lista finala a celor care si-au depus candidaturile pentru functiile de procurori-sefi ai Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, Directiei.

Ministerul Justitiei publica lista candidatilor la sefia Parchetelor: Horodniceanu candideaza si la Parchetul General si la DIICOT Cinci inscrisi la sefia DNA, intre care Calin Nistor si Mariana Alexandru

Ministerul Justitiei a publicat, marti, lista candidatilor care s-au inscris in cursa pentru desemnarea procurorilor-sefi ai Parchetului General, Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Cine s-a inscris pentru sefia Parchetului ICCJ, DNA si DIICOT. Lista candidatilor, publicata de Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei a facut publica marti lista candidatilor pentru conducerile Parchetul general, DNA si DIICOT.

Ministerul Justitiei a publicat LISTA FINALA a candidatilor la sefia DNA, DIICOT si a Parchetului General

Ministerul Justitiei a publicat, marti, lista completa a procurorilor care s-au inscris in cursa pentru sefia Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ), a Directiei Nationale.

Cine sunt parintii lui Stefan Banica Junior. Cum a murit marele actor si cine este mama artistului

Stefan Banica Senior a fost unul din cei mai iubiti si indragiti actori de pe meleagurile noastre. Totodata, el s-a remarcat de-a lungul timpului si ca un cantaret care a intrat defintiv in inimile romanilor. Se pare ca fiul sau, Stefan Bancia Junior s-a nascut intr-o familie din care a avut din plin de unde .

Cine candideaza pentru conducerile Parchetului ICCJ, DNA si DIICOT

Ministerul Justitiei face publica lista candidatilor pentru conducerile Parchetului ICCJ, DNA si DII.

Cine sunt persoanele cercetate de DIICOT in dosarul 10 august. Ce acuzatii li se aduc

Dosarul 10 august este instrumentat in prezent de DIICOT, dupa ce procurorii militari de la Parchetul General si-au declinat competenta. Mai multe persoane din fruntea Jandarmeriei si din ministerul de Interne sunt vizate, fiindu-le aduse acuzatii grave.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )