Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce averi au sefii din Ministerul Finantelor si ANAF anchetati in dosarul Murfatlar

Adevărul Adevărul,
Ce averi au sefii din Ministerul Finantelor si ANAF anchetati in dosarul Murfatlar

Trei sefi din Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) si din Ministerul Finantelor Publice au fost retinuti si apoi arestati la domiciliu in dosarul Murfatlar, iar alti cinci sunt cercetati sub control judiciar pentru 60 de zile. Iata care sunt averile acestora. continuă pe Adevărul

Mariana Vizoli, secretar de stat in Ministerul Finantelor, urmarita penal de DNA in dosarul de evaziune Murfatlar. Vizoli a demisionat din minister

Mariana Vizoli, secretar de stat in Ministerul Finantelor, este urmarita penal, alaturi de alte patru persoane, la data faptelor directori in cadrul ANAF si al Ministerului Finantelor, pentru abuz in serviciu in dosarul in care Directia Nationala Anticoruptie acuza un prejudiciu total de 597 de milioane de lei cauzat de patru societati ce produc si comercializeaza bauturi alcoolice prin evaziune fiscala, ancheta cunoscuta ca dosarul Murfatlar. Ora 11:57: Mariana Vizoli a demisionat din functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor la scurt timp dupa ce DNA a anuntat ca este urmarita penal.

Ministerul Finantelor a imprumutat 23,9 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat, ieri, de la banci, 23,9 milioane de lei, sub plafonul programat, suplimentar la licitatia de luni.

Salarii de pana la 120.000 lei anual, terenuri, vile, detinute de sefii ANAF si MFP anchetati in cazul Murfatlar

Terenuri in Bucuresti si in mai multe judete, apartamente, vile, case de vacanta, salarii anuale intre 70. 000 si 120. 000 de lei si indemnizatii de la firmele in care statul este actionar au acumulat directorii din Ministerul Finantelor Publice si ANAF.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )