Libnet.ro
UNICEF

13:45

Averile candidatilor ieseni. Cel mai bogat candidat conduce un Bentley

Hotnews Hotnews,
 Averile candidatilor ieseni. Cel mai bogat candidat conduce un Bentley

Cei zece candidati acceptati de Biroul Electoral Municipal pentru a se lupta pentru functia de primar al Iasului detin impreuna terenuri cu o suprafata totala 90 de hectare, pe care se gasesc 16 locuinte si un spatiu comercial. Totusi, nu toti candidatii au declarat ca detin o locuinta, cazurile candidatului PNL Marius Bodea si al independentului Andrei Postolache, in timp ce primarul Interimar Mihai Chirica PSD), desi detine un apartament spatios in centrul orasului, il tine inchiriat. Cel mai bogat candidat, deputatul Viorel Blajut, conduce pe strazile Iasului un Bentley, in timp ce liberalul Bodea a schimbat in ultimii trei ani cinci masini. continuă pe Hotnews

Candidatii la Primaria Capitalei au publicat declaratiile de avere. Cine este cel mai bogat

Candidatii pentru Primaria Capitalei au publicat declaratiile de avere, potrivit cerintelor legii. Cel mai instarit dintre candidati este Robert Turcescu, in timp ce candidatul cu cea mai mica avere este Nicusor Dan, liderul USB.

La Cambridge a fost realizat cel mai mic motor din lume. Acesta ar putea fi folosit de nanoboti pentru a circula prin corpul uman

Oamenii de stiinta au dezvoltat un motor microscopic, cel mai mic din lume, despre care spun ca este primul capabil sa poarte nanoboti, inclusiv nanoboti ce ar putea circula prin corpul uman, scrie Financial TImes.

Constanta, fotografiata din spatiu de un astronaut britanic. Tim Peake: Cel mai vechi oras din Romania, locuit si acum (FOTO)

O fotografie a orasului Constanta a fost publicata pe Facebook, de astronautul Tim Peake, care se afla pe Statia Spatiala Internationala. Constanta, cel mai vechi oras din Romania, locuit si.

Averile candidatilor pentru Primaria Iasi: Masini de lux, terenuri, locuinte, obiecte de arta si bijuterii (VIDEO)

10 candidati se bat pentru castigarea alegerilor la primaria orasului Iasi. impreuna, detin terenuri cu o suprafata totala de 90 de hectare. Totusi, nu toti au declarat ca au o locuinta. Cel ma.

Cel mai cinstit Android: il folosesti, dar nu te obliga sa instalezi aplicatii Google

Fairphone este mai mult un concept decat un produs si mai cunoscut drept telefon decat sistem de operare, dar acum poti profita de software. Iata ce-l face special.

Marian Darta, cel mai cunoscut stilist din Romania, a murit dupa o lupta grea cu cancerul (VIDEO)

Stilistul vedetelor Marian Darta a murit, in noaptea de duminica spre luni, la spital, unde a petrecut cele mai cumplite clipe din viata, potrivit spynews. ro. Fostul stilist suferea de o tumora.

The Punisher este cel mai nou serial Marvel pe Netflix

Dupa numeroase tratative si speculatii legate de un posibil serial The Punisher, acesta a fost confirmat oficial de catre Marvel si Netflix. Studiourile Marvel au un parteneriat foarte profitabil cu Netflix, iar dupa cele cateva succesuri inregistrate deja de companie, gigantul in streaming se pare ca tocmai s-a mai angajat la alte cateva proiecte interesante.

Cel mai dragut robot e un calugar budist ce stie scopul vietii

Indiferent daca percepeti robotii ca fiind creaturi periculoase sau utile, la o manastire budista din China exista un robot incredibil de dragut menit sa va raspunda la cele mai dificle intrebari. Cu algoritmi avansati de inteligenta artificiala sau programe predefinite, cu o forma umanoida sau una apropiata de un robot de bucatarile, robotii ocupa locuri [].

Analiza: Enclavizarea economica, cel mai mare pericol pentru Romania. Discrepantele economice la nivel regional risca sa creeze situatii de risc social (FOTO)

Firma de analiza KeysFin a realizat mai multe statistici privind domeniul muncii din Romania. Din ceea ce au realizat acestia, reiese faptul ca, din 18,5 milioane de locuitori ai Romaniei, peste 4,1.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )