Libnet.ro
UNICEF

07:15

Analiza: Enclavizarea economica, cel mai mare pericol pentru Romania. Discrepantele economice la nivel regional risca sa creeze situatii de risc social (FOTO)

B1 B1,
Analiza: Enclavizarea economica, cel mai mare pericol pentru Romania. Discrepantele economice la nivel regional risca sa creeze situatii de risc social (FOTO)

Firma de analiza KeysFin a realizat mai multe statistici privind domeniul muncii din Romania. Din ceea ce au realizat acestia, reiese faptul ca, din 18,5 milioane de locuitori ai Romaniei, peste 4,1. continuă pe B1

Greg Konieczny, FP: Hidroelectrica, cel mai puternic candidat pentru listare

Cel mai puternic candidat pentru listare, dintre companiile de stat, este Hidroelectrica, potrivit lui Greg Konieczny, vicepresedinte executiv Templeton Emerging Markets Group si manager de portofoliu al Fondului Proprietatea, care se asteapta ca aceasta oferta sa aiba loc in octombrie-noiembrie, in conditiile in care compania ar iesi din insolventa pana in mai-iunie.

Google Calendar te va ajuta sa hotarasti cel mai bun moment pentru o intalnire importanta

Daca esti tipul de om care are multe lucruri importante de facut intr-o zi si te trezesti ca le-ai programat unele peste altele, noua functie a Google Calendar ar putea fi ounealta extrem de utila. Se numeste Find a time, iar elementul de magie e ca va gasi cel mai bun moment de intalnire, pur [].

Cel mai mare regret al lui Cornel Patrichi. Daca mai facea una, poate ca traia si acum

Cornelia Patrichi nu isi poate reveni, dupa ce sotul sau a murit si a vorbit la emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars despre dezamagirile acestuia. Cornel Patrichi a murit neimpacat pentru c.

Cel mai mare tun financiar dat in Iasi. Cum a facut Primaria sa dispara 250 de milioane de lei prin pomeni electorale mai putin obisnuite

Primaria Iasi va delega activitatea de transport public din municipiu unei firme nou infiintate, dupa ce precedenta a intrat in faliment cu datorii de 250 de milioane de lei, din care 175 de milioane catre bugetul de stat. Pentru a scapa de executarea silita, Primaria Iasi va trece toate reteaua de transport de la un operator la altul fara a remedia insa problemele care au cauzat datoriile-record.

Mark Selby in semifinale la Campionatul Mondial. Kyren Wilson, eliminat dupa cel mai mare break al carierei

Liderul mondial Mark Selby, jucator care va veni la Bucuresti pe 22 mai la evenimentul Best of Snooker, s-a calificat miercuri la pranz in semifinalele Campionatului Mondial gazduit de Sheffield Crucible).

Salah Abdeslam, incarcerat la izolare in cel mai mare penitenciar din Europa

Salah Abdeslam a fost plasat miercuri in detentie provizorie la Fleury Merogis, in Essome, a anuntat avocatul sau Frank Berton, adaugand ca judecatorul pentru libertati i-a spus ca va fi plasat sub cel mai strict regim de izolare, relateaza Le Monde.

O companie americana testeaza cel mai puternic motor de AVION din lume

Specialistii companiei General Electric au inceput testarea celui mai mare motor cu reactie din lume.

Avansul Turbomecanica a urcat la 17,54%

Avansul actiunilor Turbomecanica TBM) a crescut la 17,54%, in perioada 18-25 aprilie, raportat la euro, acesta fiind cel mai mare randament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Eva Mendes, in stare de soc. Fratele ei mai mare a murit de cancer

Momente cumplite pentru Eva Mendes. Actrita este in doliu, dupa ce fratele ei mai mare, Carlos Mendez, a pierdut lupta cu cancerul, la 53 de ani.

Cea mai mare tranzactie a anului: O companie chineza a pus mana pe rafinaria Rompetrol (VIDEO)

Chinezii au pus mana pe cea mai mare rafinarie din Romania. China Energy Company Limited a cumparat pachetul majoritar de actiuni al grupului Rompetrol, arata B1 TV. Compania din China va investi.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )