Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment din partea analistilor economici: Vom munci mai mult si ne vom pensiona tarziu

Antena3 Antena3,
Avertisment din partea analistilor economici: Vom munci mai mult si ne vom pensiona tarziu

Vom munci mai mult si ne vom pensiona mai tarziu, pentru a putea sustine bugetul de stat si plata pensiilor - acesta este avertismentul dur al analistilor economici. in 2042, din salariul unui angajat se. continuă pe Antena3

Avertismente dure din partea analistilor economici. Dobanzile vor creste dureros chiar si la creditele in valuta

Razboiul politic se duce pe banii nostri, ai tuturor romanilor. BNR abia tine in frau dobanzile, iar marti a imprumutat bancile cu patru miliarde de lei pentru inca o.

Avertisment dur al analistilor economici: Ne asteapta o criza financiara de proportii. VIDEO

Ne asteapta o criza financiara de proportii, care ne va sufoca anul viitor. Este avertismentul dur al bancherilor si al analistilor economici, care acuza Guvernul ca repeta greselile ce au dus tara.

Mihai Tudose, despre investitii: Anul viitor vom avea mai multe fonduri pentru investitii decat anul acesta

Premierul Tudose sustine ca incepand cu anul viitor fondurile pentru investitii vor fi mai multe decat anul acesta. Anul viitor vor fi facute mai multe investitii decat anul.

Eu nu am avut curajul.... Ce mesaj a primit Simona Halep din partea Serenei Williams

Simona Halep a revenit luni in tara, la doua zile dupa ce a devenit cea mai buna jucatoare de tenis din lume. Aceasta a tinut o conferinta de presa in salonul prezidential de la Aeroportul.

Apel public din partea Politiei Romane pentru identificarea unei persoane

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti efectueaza cercetari intru-un dosar penal privind retrageri frauduloase de numerar. Persoana din imaginile de mai jos.

Cum a devenit nr. 1 mondial, sedintele la psiholog si dusul rece din partea lui Cahill

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Beijing dupa 6-2, 6-4 cu Jelena Ostapenko, iar de luni este noul lider mondial. in interviul acordat WTA Insider, sportiva din Romania a vorbit despre esecurile care au facut-o mai puternica, despre psihicul ei, dar si despre capitolele la care a trebuit sa-si imbunatateasca jocul, informeaza Mediafax.

Dragnea: Din cate stiu eu nu este o criza in partid. Din partea mea, relatia cu Mihai Tudose este ca la inceput, cand l-am propus premier - de sustinere/ Remanierile sunt decise in partid

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, inainte de intalnirea informala a conducerii partidului de la sediul din Kiseleff, ca, din partea sa, relatia cu Mihai Tudose este cea de la inceput, de sustinere, si ca nu crede ca in PSD este o criza. In plus, Dragnea a subliniat ca o remanirere trebuie decisa in partid, refuzand sa raspunda daca este sau nu de acord cu remanierea din guvern a ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )