Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avertisment dur din partea profesorului Alexandru Rafila. Se va intampla din luna august

Antena3 Antena3,
Avertisment dur din partea profesorului Alexandru Rafila. Se va intampla din luna august

Avertisment dur din partea profesorului Alexandru Rafila. Reprezentantul Romaniei la OMS preconizeaza ca in august vor fi inregistrate in jur de 2. 000 de cazuri noi de coronavirus pe zi. Rafila a facut anuntul la emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Ne apropiem de 60 de cazuri la suta de mii de locuitori, cea mai grava situatie din Europa

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, avertizeaza ca ne apropiem cu pasi repezi de 60 de cazuri la suta de mii de locuitori. De asemenea, acesta a mai afirmat ca numarul cazurilor de.

Profesorul Alexandru Rafila, atac dur: Calitatea testelor COVID-19 nu e la fel peste tot in tara!

Reactie neasteptata a profesorului Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii. intr-un interviu, presedintele Societatii de Microbiologie, scoate la lumina o serie de probleme create de felul in care guvernantii gestioneaza pandemia, una dintre ele fiind chiar lipsa uniformitatii testelor COVID-19.

Avertisment dur in criza covid pentru Romania. Alexandru Rafila trage semnalul de alarma

Avertisment de ultima ora de la profesorul Alexandru Rafila. Ne apropiem vertiginos de 60 de cazuri la suta de mii de locuitori, cea mai grava situatie din Europa iar rata infefctrilor este de 8-10%, mult mai mare decit in perioada starii de urgenta.

Alexandru Rafila, avertisment despre locurile unde te poti infecta imediat cu noul coronavirus. Ce trebuie sa faci

Alexandru Rafila vine cu noi avertizari catre cetateni, dupa ce ieri a fost a saptea zi cu peste 1000 de cazuri noi de imbolnaviri. Reprezentantul Romaniei la OMS atrage atentia ca anumite locuri sunt extrem de periculoase cand vine vorba de transmiterea infectiei cu COVID-19. Ce locuri trebuie sa evite cetatenii Medicul Rafila se arata .

Cum va fi in noul an scolar, dupa previziunile lui Alexandru Rafila: Riscul epidemiologic nu e similar!

Incertitudinea este elementul principal cand vine vorba de ceea ce se va intampla de-acum in colo, avand in vedere situatia epidemiologica, grava, in care se afla Romania in acest moment. Una din aceste incertitudini planeaza si asupra modului an care va debuta noul an scolar 2020-2021, din septembrie. Simularile pentru anul scolar ar trebui sa .

ALEXANDRU RAFILA: O imbolnavire dintr-o suta este generata de aerosoli

Transmiterea noului coronavirus prin aerosoli nu reprezinta o cale principala de transmitere, a declarat profesorul Alexandru Rafila la Digi24. Rafila a mai spus ca principalele preocupari pentru limitarea raspandirii virusului ar trebui sa fie purtarea mastii sanitare si distantarea fizica, conform g4media.

Alexandru Rafila, adevarul infricosator despre numarul de imbolnaviri in luna august: Spitalele se vor umple rapid

Ingrijorat de criza sanitara in care ne aflam, medicul Alexandru Rafila a raspuns in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, difuzata pe Antena 3, la cele mai arzatoare intrebari pe care cetatenii romani si le pun in aceasta perioada. Acesta avertizeaza asupra pericolelor care ne pandesc la orice pas, atata timp cat nu se respecta masurile .

Alexandru Rafila, previziune dura pentru Romania: Putem ajunge pana la sfarsitul lunii august, chiar si mai devreme la o

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, trage un semnal de alarma cu privire la situatia ingrijoratoare a Romaniei, dupa ce ieri s-au inregistrat 1. 104 teste, fiind a sasea zi consecutiva in care se depasesc 1000 de cazuri. Medicul le recomanda tuturor oamenilor sa poarte masti si sa se protejeze, deoarece spitalele vor fi depasite in .

Alexandru Rafila, despre locul cel mai periculos unde te poti infecta cu noul coronavirus: Stati cat mai departe!

Alexandru Rafila avertizeaza populatia Romaniei, dupa ce numarul de noi infectari cu coronavirus a explodat. Reprezentantul OMS al Romaniei spune ca romanii trebuie sa evite locurile aglomerate.

Alexandru Rafila: Masca trebuie purtata si in aer liber, daca vorbim de locuri aglomerate

Masca de protectie trebuie purtata si in aer liber, atunci cand distantarea fizica nu este posibila, atrage atentia Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )