Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alexandru Rafila: Masca trebuie purtata si in aer liber, daca vorbim de locuri aglomerate

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila: Masca trebuie purtata si in aer liber, daca vorbim de locuri aglomerate

Masca de protectie trebuie purtata si in aer liber, atunci cand distantarea fizica nu este posibila, atrage atentia Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii. continuă pe Antena3

Rafila: Sa renuntam la termenul nefericit de distantare sociala Masca trebuie purtata si in aer liber daca distanta fizica nu poate fi obtinuta

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii, sustine necesitatea purtarii mastii medicale si in aer liber atunci cand distantarea fizica nu este posibil, dand exemple statiile de autobuz sau pietele unde aglomeratia este mare. rafila spune ca masurile trebuie bine explicate si nu trebuie ostilizata populatia. Rafila: Cazurile de reinfectare sunt rare si nu sunt documentate foarte bine.

inca un judet din Romania revine la masuri stricte. Masca de protectie obligatorie in aer liber si program limitat la terase

Inca un judet ia masuri stricte dupa criza provocata de coronavirus. in Arges, cetatenii vor fi obligati sa poarte masca de protectie in aer liber. Persoanele cu varste de peste cinci ani sunt obligate sa poarte masca de protectie in spatiile publice deschise, daca se formeaza grupuri mai mari de doi indivizi.

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 .

Alexandru Rafila, despre organizarea alegerilor locale in septembrie: Daca nu se intampla o schimbare importanta in urmatoarele saptamani, mai degraba nu

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, s-a aratat destul de sceptic in privinta sanselor de desfasurare a alegerilor locale pe 27 septembrie, asa cum a fost planificat. Profesorul.

Alexandru Rafila: Masura carantinarii trebuie explicata. Daca primarul spune ca aceasta e abuziva, nu face altceva decat sa alimenteze mai multa neincredere, mai putin respect pentru reguli

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), atage atentia asupra faptului ca daca autoritatile locale.

Digi 24: Ce spune profesorul Alexandru Rafila despre posibilitatea transmiterii noului coronavirus prin aer

Transmiterea noului coronavirus prin aerosoli nu reprezinta o cale principala de transmitere, spune profesorul Alexandru Rafila. Invitat la Jurnalul de Seara de la Digi24, Rafila spune ca principalele preocupari pentru limitarea raspandirii virusului ar trebui sa fie purtarea mastii sanitare si distantarea sociala si ca transmiterea prin aerosoli este o cale marginala de transmitere.

Sub semnul lui Zorro! Arges, primul judet care ia in serios lupta cu coronavirusul: masca, obligatorie si in aer liber

Arges este in topul judetelor cu cele mai multe infectari noi cu virusul SARS-Cov-2, iar multe zone din Romania nu sunt nici ele departe de aceasta situatieRomanii din Arges vor fi primii obligati sa poarte masca de protectie oriunde atat in spatiile publice inchise, cat si in aer liber , ca urmare a incercarii autoritatilor locale de a evita carantinarea judetului.

Anunt de ultima ora al premierului Orban: Cand si cum se va purta masca in aer liber

Ludovic Orban vine cu un nou anunt pentru romani. Premierul PNL a marturisit ca masura de purtare a mastii in aer liber este una care va fi luata de catre Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta si se va impune doar in anumite zone.

Alexandru Rafila, despre locul cel mai periculos unde te poti infecta cu noul coronavirus: Stati cat mai departe!

Alexandru Rafila avertizeaza populatia Romaniei, dupa ce numarul de noi infectari cu coronavirus a explodat. Reprezentantul OMS al Romaniei spune ca romanii trebuie sa evite locurile aglomerate.

Alexandru Rafila a vorbit despre candidatura la Primaria Capitalei. Ce i-a transmis lui Victor Ponta

Alexandru Rafila vine cu detalii despre candidatura sa la Primaria Capitalei. Ce mesaj i-a transmis lui Victor Ponta si cu ce explicatii vine in prim-plan pentru romanii care au auzit de acest scenariu? Alexandru Rafila, despre candidatura la Primaria Capitalei. Mesaj pentru Ponta Profesorul Alexandru Rafila a confirmat in cursul serii de vineri, la Digi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )