Libnet.ro
UNICEF

16:15

Avertisment dur de la un fost ministru din Cabinetul Tudose: Ar fi sinucidere politica pentru PSD o noua schimbare de Guvern

Antena3 Antena3,
Avertisment dur de la un fost ministru din Cabinetul Tudose: Ar fi sinucidere politica pentru PSD o noua schimbare de Guvern

Senatorul Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita si fost ministru al Apararii, spune ca o noua schimbare de Guvern ar fi sinucidere politica pentru social-democrati si se declara. continuă pe Antena3

Un ministru din Guvernul Tudose: Premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie sa aiba si decizia

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, presedinte al organizatiei judetene PSD Constanta, a afirmat, sambata, ca premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie sa aiba si.

Fost ministru al PSD, mesaj pentru colegii sai: Tudose are tot dreptul sa-i ceara demisia lui Carmen Dan

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, a declarat, la Realitatea TV, faptul ca premierul Mihai Tudose are tot dreptul sa-i ceara demisia lui Carmen Dan din functia de ministru, indiferent daca le place sau nu unor colegi din partid.

SUA: O alerta privind un atac iminent cu racheta a fost trimisa din greseala in Hawaii

O alerta a fost trimisa din greseala, sambata, locuitorilor din statul american Hawaii, pentru a-i avertiza cu privire la un atac iminent cu racheta balistica si a le cere sa se adaposteasca, o amenintare dezmintita imediat de autoritatile arhipelagului, relateaza AFP.

Vicepresedinte PSD: Tudose este premier si are dreptul sa demita ministri

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu a declarat ca datoria echipei lui Tudose este sa guverneze, iar premierul are dreptul sa ceara demiterea oricarui ministru din cabinetul sau. Nu cred ca lumea.

Fost ministru, reactie DURA in RAZBOIUL din PSD: Aud colegi VORBIND iN SOAPTA de...

Fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, afirma in urma cu o zi ca PSD nu trebuie sa schimbe premieri si guverne la fiecare 6 luni si ca risca sa devina, in acest ritm,.

Procesul lui El Chapo a fost amanat din aprilie pentru septembrie

Un judecator federal din Brooklyn a amanat, miercuri, din aprilie pentru septembrie, procesul presupusului narcotraficant Joaquin Guzman, El Chapo, insa nu a anuntat o data precisa. De.

Jaf armat la Paris: Bijuterii in valoare de 4,5 milioane de euro au fost furate din Hotelul Ritz

Cinci persoane inarmate au jefuit, miercuri, un magazin din interiorul hotelului Ritz, aflat la Paris, de unde au furat bijuterii a caror valoare ar putea ajunge la aproximativ 4,5 milioane de euro, a informat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )