Libnet.ro
UNICEF

05:15

Procesul lui El Chapo a fost amanat din aprilie pentru septembrie

B1 B1,
Procesul lui El Chapo a fost amanat din aprilie pentru septembrie

Un judecator federal din Brooklyn a amanat, miercuri, din aprilie pentru septembrie, procesul presupusului narcotraficant Joaquin Guzman, El Chapo, insa nu a anuntat o data precisa. De. continuă pe B1

SURSE Dragnea pleaca in turneu prin judetele din Moldova pentru a se asigura de sprijinul liderilor de filiale in razboiul cu Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a plecat in aceasta dimineata intr-un turneu de doua zile prin mai multe judete din Moldova pentru a se asigura de sprijinul liderilor locali in razboiul lui premierul Mihai Tudose, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Dragnea ar urma sa se intalneasca cu liderii PSD din Vrancea, Vaslui, Botosani si Suceava. Potrivit surselor HotNews. ro, ministrul dezvoltarii, Paul Stanescu, ar urma sa plece si el in Moldova dupa sedinta de guvern de astazi. Stanescu gestioneaza Programul National de Dezvoltare Locala, finantat integral de bugetul de stat, destinat diverselor proiecte locale de care baronii sunt direct interesati. Stire in curs de actualizare .

Compania Tarom a fost sabotata din interior. Un dosar privind pierderile uriase inregistrate de TAROM, trimis la Parchet

Pierderi de peste 40 de milioane de euro, personal supradimensionat, avioane cu probleme tehnice si, deasupra tuturor, scurgeri de fonduri. Este bilantul companiei Tarom pentru anul trecut. Anul 2017 a fost.

Malin Bot, iN DIRECT DIN DUBA pentru B1TV: Ce DECLARATII BOMBA a facut (VIDEO)

Imediat dupa ce a fost saltat de catre jandarmi si bagat in duba pentru ca protesta in fata sediului PSD, Malin Bot a intervenit telefonic in direct pentru B1TV criticand interventia.

Jaf armat la Paris: Bijuterii in valoare de 4,5 milioane de euro au fost furate din Hotelul Ritz

Cinci persoane inarmate au jefuit, miercuri, un magazin din interiorul hotelului Ritz, aflat la Paris, de unde au furat bijuterii a caror valoare ar putea ajunge la aproximativ 4,5 milioane de euro, a informat.

Cine e omul din PSD pentru care Mihai Tudose si-ar da imediat demisia din Guvern. Am venit impreuna, plecam impreuna

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca ar fi in stare sa-si dea demisia din Guvern daca unul dintre vicepremierii sai, cu care se stie de aproape 20 de ani, ar fi fortat sa.

O actrita din filmele pentru adulti dezvaluie ce inseamna sa joci in astfel de productii

O actrita a filmelor pentr adulti a vorbit despre industria acestor filmele, dar si despre programul ei. Compania a platit pentru locatie, asa ca tragi mai multe scene intr-o zi, a.

VIDEO Real Madrid, inca un pas gresit (2-2 la Vigo) - Campioana, aproape iesita din lupta pentru titlul din Spania

Real Madrid si-a trecut in linia de clasament inca o remiza, campioana en-titre din Primera Division plecand cu un punct de pe terenul celor de la Celta Vigo 2-2). Pasul gresit o trimite pe Real la nu mai putin de 16 puncte in urma Barcelonei, liderul detasat al ierarhiei. Meciul a facut parte din runda cu numarul XVIII din La Liga.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )