Libnet.ro
UNICEF

13:00

Avertisment al expertilor FMI pentru Romania: Nu mai taiati taxele!

Antena3 Antena3,
Avertisment al expertilor FMI pentru Romania: Nu mai taiati taxele!

Avertisment al expertilor FMI pentru Romania. Seful FMI pentru Romania si Bulgaria a atras atentia caautoritatile de la Bucuresti trebuie sa evite o noua taiere a impozitelor si sa se concentreze. continuă pe Antena3

Oficialii FMI avertizeaza Romania: Nu mai taiati taxele in viitor!

Alejandro Hajdenberg, reprezentant rezident al Fondul Monetar International FMI) pentru Romania si Bulgaria, a sugerat ca Romania nu are mai mult spatiu pentru relaxare fiscala suplimentara, ceea ce ar insemna ca trebuie sa evite o alta reducere a impozitelor.

VIDEO CEO-ul OMV, despre gazele din Marea Neagra: Importante in special pentru Romania, dar si mai mult pentru piata europeana

Rainer Seele, directorul executiv al OMV, compania-mama a OMV Petrom, sustine ca gazele din Marea Neagra sunt importante in special pentru Romania, dar si mai mult pentru piata europeana, pentru diversificarea surselor.

Lovitura devastatoare pentru Romania la CEDO

Lovitura pentru Romania la CEDO. Statul roman a fost condamnat sa platesca un milion de euro pentru ca, pana acum, nu a fost in stare sa lamureasca ce s-a intamplat la Revolutia din 1989. Decizia a.

O delegatie FMI va vizita Romania in perioada 6-12 noiembrie

O delegatie condusa de seful misiunii Fondului Monetar International FMI) in Romania, sud-coreeanul Jaewoo Lee, va veni la Bucuresti in perioada 6-12 noiembrie, a anuntat miercuri Fondul.

BUCURESTI CENTENAR. Lupta pentru Romania Mare, in imagini. Silvian Ionescu, istoric: O fotografie face mai mult decat 1000 de cuvinte (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Este un an de sarbatoare pentru.

Socant! BABA VANGA, profetie devastatoare pentru Romania: Un CUTREMUR va lovi in curand

Baba Vanga este cunoacuta in lumea intreaga pentru profetiile sale care s-au adeverit! Ea este cea care a prezis caderea Zidului Berlinului si revolutiile din 1989 din Europa de.

Premiera pentru Romania! Tren direct intre Cluj-Napoca si Viena

Premiera pentru tara noastra. Compania feroviara de stat austriaca va introduce, din aceasta iarna, trenuri directe din Viena catre Romania. Trenul se va numi Transilvania si va face legatura intre Viena si Cl.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )