Libnet.ro
UNICEF

17:15

Avertisment ingrijorator din partea OMS: Aceasta nu va fi ultima pandemie

B1 B1,
Avertisment ingrijorator din partea OMS: Aceasta nu va fi ultima pandemie

Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat ca oamenii din intreaga lumea ar trebui sa se pregateasca mai bine pentru o viitoare pandemie, pentru a putea depasim. continuă pe B1

Lumea trebuie sa fie pregatita! Avertisment de la directorul OMS: Aceasta nu va fi ultima pandemie

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii a averizat lumea sa se pregateasca pentru urmatoarea pandemie.

Directorul OMS: Aceasta nu va fi ultima pandemie

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) a avertizat lumea sa se pregateasca pentru urmatoarea pandemie, cerand tarilor sa investeasca in sanatatea publica, scrie BBC.

Dan Diaconescu, pus la pamant! A primit lovitura de gratie din partea bancilor

DUpa ce, cativa ani buni, a fost considerat unul din cei mai bogati jurnalisti romani, cu doua televiziuniu, 4 companii, si aproximativ 30 de milioane de euro, celebrul Dan Diaconescu a cam ajuns la fundul sacului, iar creditorii inca ii mai dau tarcoale. Dan Diaconescu, pus la pamant Celebrul Dani Diaconescu nu mai scapa de .

Serbia alege relatia cu China pentru a dezvolta economia, in ciuda campaniei de avertizare din partea SUA

In timp ce Serbia aspira sa adere la Uniunea Europeana, aceasta a facut un mare pas catre China, cel mai important concurent economic si geo-politic al UE si al Statelor Unite, pentru a contribui la dezvoltarea infrastructurii sale, a sectoarelor energetice si tehnologice.

Digi24: Profesorii se tem de gesturi de fronda din partea elevilor: Ce-ar fi sa nu venim maine niciunul cu masca? Hai sa vedem ce fac astia!

Odata cu inceperea scolii, profesorii se vor confrunta cu noi probleme care le vor pune la incercare tactul pedagogic. Este de avut in vedere un scenariu in care unii copii, mai ales daca provin din familii de coronasceptici, nu vor vrea sa poarte masca sau si-o vor da jos, desi este obligatorie.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )