Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment pentru cei care calatoresc in Italia. Ce se intampla in aceasta dimineata

Antena3 Antena3,
Avertisment pentru cei care calatoresc in Italia. Ce se intampla in aceasta dimineata

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia ca in cursul diminetii de vineri principalele organizatii sindicale. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii a fost o aventura pentru cei care au lucrat la ea. Am primit amenintari

Legea vaccinarii a fost o aventura pentru toti cei care au lucrat la ea, a declarat marti ministrul Sanatatii, Florian Bodog, care a marturisit ca a primit si unele amenintari. Legea vaccinarii a.

Elena Udrea: As putea sa fiu un pericol pentru cei care ii tot spun la televizor, i-am spus la Comisia SRI ca se ocupa de statul paralel, dar sunt un pericol pentru ei de foarte mult timp-VIDEO

Veste proasta pentru cei care isi uita cu lunile sau cu anii masinile pe strazile din oras

Veste proasta pentru cei care isi uita cu lunile sau cu anii masinile pe strazile din orasVeste proasta pentru cei care isi uita cu lunile sau cu anii masinile pe strazile din oras.

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat!

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat! O importanta banca din Romania a disparut din Romania, asta dupa ce.

Lovitura dura pentru romanii care si-au inmatriculat masinile in Bulgaria! Ce au hotarat autoritatile

Lovitura dura pentru romanii care si-au inmatriculat masinile in Bulgaria. Pentru a pune capat abuzurilor, autoritatile bulgare au decis radierea automata a masinilor care nu au asigurare.

Cat se castiga cei care lucreaza pe un platou de filmare de la Hollywood

Putini oameni reusesc sa devina staruri la Hollywood, insa norocosii care ajung sa lucreze in Cetatea filmului pot obtine venituri consistente chiar daca munesc in spatele camerelor de.

Cat scastiga cei care lucreaza pe un platou de filmare de la Hollywood

Putini oameni reusesc sa devina staruri la Hollywood, insa norocosii care ajung sa lucreze in Cetatea filmului pot obtine venituri consistente chiar daca munesc in spatele camerelor de.

Parlamentul European introduce un registru comun pentru Schengen care vizeaza Romania si Bulgaria

Cele 26 de tari membre ale Spatiului Schengen vor implementa un sistem informatic unitar pentru controlul intrarilor si iesirilor, a decis miercuri Parlamentul European.

Guvernul vrea sa introduca noi taxe pentru companiile care extrag resursele naturale

Ministerul Economiei a prezentat luni un proiect de lege pentru reglementarea sistemului de redevente al concesiunilor resurselor minerale, petroliere si hidrominerale, unde se propune un cadru legal unitar privind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )