Libnet.ro
UNICEF

07:45

Veste proasta pentru cei care isi uita cu lunile sau cu anii masinile pe strazile din oras

Adevărul Adevărul,
Veste proasta pentru cei care isi uita cu lunile sau cu anii masinile pe strazile din oras

Veste proasta pentru cei care isi uita cu lunile sau cu anii masinile pe strazile din orasVeste proasta pentru cei care isi uita cu lunile sau cu anii masinile pe strazile din oras. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii a fost o aventura pentru cei care au lucrat la ea. Am primit amenintari

Legea vaccinarii a fost o aventura pentru toti cei care au lucrat la ea, a declarat marti ministrul Sanatatii, Florian Bodog, care a marturisit ca a primit si unele amenintari. Legea vaccinarii a.

Avertisment pentru cei care calatoresc in Italia. Ce se intampla in aceasta dimineata

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia ca in cursul diminetii de vineri principalele organizatii sindicale.

Veste proasta pentru Simona Halep

Karolina Pliskova locul 3 WTA) a devenit principala favorita sa castige Turneul Campioanelor. Creditata cu a treia sansa la inceputul competitiei, cehoaica a impresionat in primele doua.

Vodafone lanseaza noi abonamente dinamice: Costul se calculeaza in functie de cat consumi

Vodafone Romania lanseaza un nou portofoliu de abonamente mobile dinamice pentru companii, care isi adapteaza automat costul lunar in functie de consumul inregistrat in luna curenta, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Elena Udrea: As putea sa fiu un pericol pentru cei care ii tot spun la televizor, i-am spus la Comisia SRI ca se ocupa de statul paralel, dar sunt un pericol pentru ei de foarte mult timp-VIDEO

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat!

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat! O importanta banca din Romania a disparut din Romania, asta dupa ce.

Muresan: Avem un proiect-pilot care isi propune sa contracareze propaganda si dezinformarea dinspre Federatia Rusa

Europarlamentarul Siegfried Muresan a declarat miercuri ca in proiectul de buget al Uniunii Europene pe anul 2018 este cuprins un proiect-pilot care isi propune sa contracareze propaganda si dezinformarea dinspre Federatia Rusa, potrivit Agerpres.

Lovitura dura pentru romanii care si-au inmatriculat masinile in Bulgaria! Ce au hotarat autoritatile

Lovitura dura pentru romanii care si-au inmatriculat masinile in Bulgaria. Pentru a pune capat abuzurilor, autoritatile bulgare au decis radierea automata a masinilor care nu au asigurare.

Veste importanta pentru salariati si pensionari! Ce se intampla de la 1 ianuarie

Impozitul pe venit se va reduce, de la 1 ianuarie 2018, de la 16% la 10% pentru salariati, pensionari, persoane fizice autorizate, drepturi de autor, se arata in proiectul de Ordonanta de Urgenta privind.

Ministrul Finantelor, veste soc pentru multinationale: Vor fi impozitate

Guvernul va impozita sumele pe care companiile multinationale le transfera in strainatate in incercarea de a-si reduce baza de impozitare, a anuntat, joi, ministrul Finantelor,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )