Libnet.ro
UNICEF

17:15

Avertisment pentru cumparatorii romani: Mierea din magazine este cel mai adesea combinata cu un produs chinezesc sau glucoza!

B1 B1,
 Avertisment pentru cumparatorii romani: Mierea din magazine este cel mai adesea combinata cu un produs chinezesc sau glucoza!

Specialistii ne sugereaza sa ne documentam inainte de a cumpara miere din supermarket si sa fim atenti daca produsul a fost etichetat corect. Un studiu facut de membrii Federatiei Asociatiilor apicole din Ro. continuă pe B1

Avertisment pentru romanii din Marea Britanie! Ce a anuntat acum premierul Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson, a facut un anunt important care-i vizeaza si pe romanii din Marea Britanie. Boris Johnson a promis ca daca Partidul Conservator va castiga alegerile din data de 12 decembrie, nivelul imigratiei va fi redus semnificativ. Anuntul facut de Premierul britanic Boris Johnson. Ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie? .

Rodion Rosca, parintele muzicii electronice din Romania, este internat la spital, in stare grava, Ce i-au scos medicii din abdomen

Veteranul muzicii electronice Rodion Rosca se afla in stare grava la spital. Acesta a ajuns pe mana medicilor din Cluj-Napoca, dupa ce a acuzat dureri. Starea sa de sanatate nu este una buna nici acum, dupa ce specialistii au actionat. Ce i-au scos acestia din abdomen? Rodion Rosca, in stare grava la spital. Ce i-au .

Cine sunt companiile care se bat pentru achizitia participatiei ExxonMobil din Marea Neagra

In contextul in care compania americana ExxonMobil si-a exprimat interesul de a se retrage din proiectul Neptun Deep pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, doar trei companii au solicitat acces la.

S-A TERMINAT! Din pacate, este vorba de Monica Davidescu si Aurelian Temisan. Nimeni NU SE ASTEPTA la asta... Fanii sunt in lacrimi

Veste trista pentru fanii cuplului Monica Davidescu si Aurelian Temisan! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. Dupa 7 ani de Boeing.

La mai bine de 4 ani de la tragedia din Colectiv este asteptata o prima sentinta a instantei Decizia va fi pronuntata luni de Tribunalul Bucuresti

La mai bine de patru ani de la incendiul din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv, care a ucis 64 de oameni si a mutilat alti aproximativ 150, magistratii Tribunalului Bucuresti ar urma sa pronunte luni o prima sentinta. in acest dosar - blocat 2 ani pe chestiuni de procedura - au fost trimise in judecata 13 persoane: fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, patronii clubului Colectiv, angajati ai ISU si reprezentanti ai firmei de artificii.

VIDEO Anthony Davis, show: 50 de puncte pentru Lakers (Rezultatele zilei din NBA)

Los Angeles Lakers a mai bifat o victorie in sezonul regulat din NBA: 142-125 cu Minnesota Timberwolves, iar Anthony Davis a fost de neoprit: 50 de puncte. in urma acestui succes, formatia din Staples Center a ajuns la 21 de victorii.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )