Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rodion Rosca, parintele muzicii electronice din Romania, este internat la spital, in stare grava, Ce i-au scos medicii din abdomen

Playtech Playtech,
Rodion Rosca, parintele muzicii electronice din Romania, este internat la spital, in stare grava, Ce i-au scos medicii din abdomen

Veteranul muzicii electronice Rodion Rosca se afla in stare grava la spital. Acesta a ajuns pe mana medicilor din Cluj-Napoca, dupa ce a acuzat dureri. Starea sa de sanatate nu este una buna nici acum, dupa ce specialistii au actionat. Ce i-au scos acestia din abdomen? Rodion Rosca, in stare grava la spital. Ce i-au . continuă pe Playtech

Lantul de farmacii Remedia, prezent pe piata din Romania din 1991, dispare. Care este motivul

In anul 1991, la doi ani de la Revolutia din decembrie 1989, Oficiul Farmaceutic Regional Deva, deschis in 1957, devine Farmaceutica REMEDIA S. si opereaza ca distribuitor regional cu lant propriu de 27 de farmacii in judetele Hunedoara si Alba, ca mai tirzu, in anul 2000 Compania V. TARUS RoAgencies S. sa achizitioneze pachetul majoritar al .

SE DA A DOUA PENSIE! Este OFICIAL! VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Ar urma sa primeasca o a doua pensie. Sute de mii de romaniar.

INS: Peste 75% dintre gospodariile din Romania au acces la Internet

Peste trei sferturi din totalul gospodariilor din Romania 75,7%) au acces la internet de acasa, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). Este vorba despre o crestere cu 3,3% fata de anul.

inca un ACCIDENT CUMPLIT in America pentru o VEDETA din Romania! Masina s-a facut PRAF. Fanii sunt in stare de soc...

Inca o vedeta din Romania a fost implicata intr-un grav accident in America. Masina a fost distrusa in totalitate.

Adriana Iliescu atragea toate privirile in tinerete. Cat de frumoasa era cea mai batrana mama din Romania

A adus premiera de a deveni mama la 66 de ani in Romania, dar putini stiu cum arata atunci cand era tanara. Fotografia cu Adriana Iliescu de la varsta de 20 de ani a surprins pe toata lumea. Cum arata atunci cea care este cunoscuta drept cea mai batrana mama din tara noastra? Cum arata .

inchisorile din Romania, criticate dur de oficiali straini: cat de inumane sunt conditiile de trai dupa gratii

In urma cu cateva zile, atrageam atentia asupra unui proces castigat de un roman pentru conditiile inumane dintr-o inchisoare din Portugalia. Se pare insa ca nici in Romania nu sunt conditiile mai bune. in foarte multe penitenciare din tara noastra, conditiile de trai sunt foarte aspre pentru cei care isi petrec viata dupa gratii. Desi .

Ce operatii estetice si-au facut vedetele din Romania. Transformarile sunt socante

Operatiile estetice nu mai sunt niciun secret pentru nimeni. Femei si barbati din intreaga lumea isi imbunatatesc imaginea, unii mai mult, altii mai putin. Romancele adora si ele sa mandreasca cu un trup si un chip perfect si sa profite de noutatile aparute in cabinetele medicilor esteticieni. Iata cat de mult au profitat unele vedete .

Scrisoare deschisa catre ministrul Sanatatii si vicepremier: Comisia Europeana asteapta un raspuns pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea sistemului de transfuzii din Romania

Comisia Europeana asteapta de la Ministerul Sanatatii un raspuns clar pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea si consolidarea sistemului de transfuzii din Romania, in conditiile in care saptamana viitoare se decide la Bruxelles catre ce tari si caror aplicatii se vor aloca banii, atrage atentia Tudor Pop, deputat USR si membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Sanatatii, Victor Costache, si vicepremierului Raluca Turcan.

Senatorul Dan Lungu: Nereguli in finantele Uniunii Scriitorilor din Romania au fost descoperite de Curtea de Conturi

Curtea de Conturi a descoperit numeroase nereguli la Uniunea Scriitorilor din Romania in urma unui audit financiar realizat asupra contului de executie a bugetului de stat pentru anul 2018 la Ministerul Culturii si.

Cristina Ciobanasu din Sacrificiul este o adevarata luptatoare. Cum a ajuns dintr-un caz social la Dansez pentru tine la succes

Toata lumea o stie din serialul Pariu cu viata sau din productiile de tip telenovela O noua viata, Aniela, toate produse de Ruxandra Ion, pe vremea cand era producator la MediaPro si Acasa TV. Dar povestea Cristinei insasi pare desprinsa din telenovele, dar pentru moment are un curs fericit. Cristina Ciobanasu din Sacrificiul este o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )