Libnet.ro
UNICEF

09:30

Avertisment pentru romanii care au centrale termice de apartament

Antena3 Antena3,
Avertisment pentru romanii care au centrale termice de apartament

Centralele de apartament nu sunt o solutie viabila pe termen lung din cauza noxelor pe care acestea le emit si a pretului gazului care ar putea sa creasca in viitor, potrivit lui Cristian Parvan,. continuă pe Antena3

Este oficial. Care sunt romanii care vor beneficia de conversia creditelor in franci

Pentru a putea converti creditele din franci elvetieni in lei, la cursul istoric, debitorii vor trebui sa aiba un grad de indatorare mai mare de 50%, au decis astazi deputatii din comisiile Juridica.

Aceasta aplicatie de dating e pentru cei care vor o relatie serioasa

The Dating Apocalypse from Hinge on Vimeo. in cazul in care nu te-ai indentificat niciodata cu Tinder sau cu alte aplicatii de fast dating similare, Hinge s-ar putea sa iti placa. Daca arunci o privire de ansamblu asupra peisajului aplicatiilor si serviciilor de dating, piata e destul de fragmentata. intr-o extrema avem aplicatiile din gama [].

Curtea Constitutionala a respins dezincriminarea conflictului de interese pentru parlamentarii care si-au angajat rudele

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca este neconstitutionala dezincriminarea conflictului de interese pentru deputatii si senatorii care si-au angajat rudele la cabinetul parlamentar inainte de an.

Ionut, Nicusor, Nicoleta, hmm... Ionut. Sunt multi, va dati seama. Mai sunt eu in stare?. O noua provocare pentru parintele care nu stie cati copii are. De data aceasta a fost intrebat despre numele lor (VIDEO)

O noua provocare! Barbatul din Navodari, care a devenit vedeta pe Internet dupa ce a uitat cati copii are acasa, socheaza din nou. Omul a fost intrebat de aceasta data daca stie numele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )