Libnet.ro
UNICEF

05:30

Avertisment RO-ALERT. Nor de fum toxic langa Bucuresti. Ce trebuie sa faca locuitorii din zona

Playtech Playtech,
Avertisment RO-ALERT. Nor de fum toxic langa Bucuresti. Ce trebuie sa faca locuitorii din zona

Un nou incendiu de proportii a izbucnit in aceasta dimineata, in Peris, la batalurile unei foste ferme de porci, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Ilfov. Zece autospeciale au ajuns la fata locului pentru a stinge focul. Locuitorii zonei au fost avertizati prin RO-ALERT cu privire la mirosul intepator de fum. Mai multe . continuă pe Playtech

Incendiu de vegetatie la o fosta ferma de porci de langa Bucuresti

Un incendiu de vegetatie cu degajari mari de fum a izbucnit langa Bucuresti. Ard circa 10 hectare de teren, la batalurile fostei ferme de porci de la Peris, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

Incendiu puternic de vegetatie langa Bucuresti. A fost emis un mesaj RO-Alert

Un incendiu puternic de vegetatie s-a produs, luni dimineata, langa Bucuresti. Aproximativ 10 hectare de teren au luat foc. Este vorba despre batalurile fostei ferme de porci de la Peris, anunta.

EXCLUSIV in plina noapte tropicala bucurestenii au trebuit sa stea cu geamurile inchise pentru a nu inhala fum toxic. Garda de Mediu: Nu am primit raportari privind depasirea indicatorilor de poluare

EXCLUSIV Sute de bucuresteni s-au plans pe retelele de socializare, in noaptea de duminica spre luni, ca nu pot sta cu geamurile deschise din cauza unui miros greu si inecacios de fum, provenit din satele din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )