Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiu puternic de vegetatie langa Bucuresti. A fost emis un mesaj RO-Alert

B1 B1,
Incendiu puternic de vegetatie langa Bucuresti. A fost emis un mesaj RO-Alert

Un incendiu puternic de vegetatie s-a produs, luni dimineata, langa Bucuresti. Aproximativ 10 hectare de teren au luat foc. Este vorba despre batalurile fostei ferme de porci de la Peris, anunta. continuă pe B1

VIDEO Incendiu puternic in Chitila, langa fosta groapa de gunoi - UPDATE

Un incendiu puternic a izbucnit vineri la stive de mase plastice, gunoi menajer si vegetatie uscata, pe 7000 de metri patrati, in strada Poiana Trestiei, localitatea Chitila, langa fosta groapa de gunoi, transmite Mediafax. 17 Incendiul a fost localizat, nu exista pericol de extindere a focului care a cuprins stive de mase plastice, gunoi menajer si vegetatie uscata.

Incendiu de vegetatie langa Bucuresti. 10 hectare sunt cuprinse de flacari. Avertisment emis de Ro-Alert

Un incendiu de vegetatie a izbucnit luni in apropiere de Bucuresti, la Peris, in zona unei ferme de porci. Flacarile afecteaza o suprafata de circa 10 hectare. Autoritatile au emis un mesaj prin sistemul Ro-Alert pentru locuitorii din Sectorul 1, Peris, Snagov, Corbeanca, Buftea si Otopeni.

UPDATE Incendiu de amploare in zona Chitila. A fost emis un mesaj RO-ALERT

Incendiul a izbucnit in jurul orei 4. 00, iar flacarile afecteaza o suprafata de aproximativ 7. 000 de metri patrati. Locuitorii din zona sunt sfatuiti sa nu deschida ferestrele.

Incendiu de vegetatie in apropiere de Bucuresti. S-a emis mesaj prin sistemul RO-ALERT

Un puternic incendiu de vegetatie a izbucnit azi dimineata in apropiere de Bucuresti, pompierii intervenind cu 10 autospeciale.

Incendiu puternic in Chitila, chiar langa un rezervor de motorina de 5 tone! A fost emis RO-ALERT

Pompierii incearca la aceasta ora sa stinga un incendiu puternic, izbucnit la groapa pe gunoi din Chitila, langa Capitala. A fost emis in urma cu scurt cu timp si un mesaj RO-ALERT pentru informare dar si avertizarea populatiei din zona.

Incendiu de vegetatie la o fosta ferma de porci de langa Bucuresti

Un incendiu de vegetatie cu degajari mari de fum a izbucnit langa Bucuresti. Ard circa 10 hectare de teren, la batalurile fostei ferme de porci de la Peris, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

Avertisment RO-ALERT. Nor de fum toxic langa Bucuresti. Ce trebuie sa faca locuitorii din zona

Un nou incendiu de proportii a izbucnit in aceasta dimineata, in Peris, la batalurile unei foste ferme de porci, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Ilfov. Zece autospeciale au ajuns la fata locului pentru a stinge focul. Locuitorii zonei au fost avertizati prin RO-ALERT cu privire la mirosul intepator de fum. Mai multe .

VIDEO. Incendiu puternic, in apropiere de Capitala

Un incendiu s-a produs la stive de mase plastice, gunoi menajer si vegetatie uscata pe strada Poiana.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )