Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment de ultima ora despre Ivermectina. Daca ai cumparat-o, trebuie sa citesti asta

Playtech Playtech,
Avertisment de ultima ora despre Ivermectina. Daca ai cumparat-o, trebuie sa citesti asta

In cadrul unui mesaj pe retelele de socializare, un medic roman a transmis un mesaj pentru toate persoanele care sunt in cautare de controversatul medicament Ivermectina. Avertisment de ultima ora despre Ivermectina Mai exact, este vorba despre medicul pediatru Mihai Craiu, care le-a transmis un mesaj pe pagina de Facebook celor care sunt la mare . continuă pe Playtech

Mircea Badea, anunt de ultima ora despre vaccinare. Ce a spus in direct la Antena 3

Mircea Badea a facut un anunt de ultima ora chiar in direct in cadrul emisiunii pe care o modereaza. Ce a spus celebrul prezentator de la Antena 3 si cum si-a motivat decizia de nemiscat pentru moment? Mircea Badea, parere despre vaccin. Ce anunt a facut prezentatorul in direct? Parerile despre vaccinul anti-COVI-19 nu au .

Pfizer, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Specialistii au decis

Pe masura ce virusul devine mai violent, producatorii de vaccinuri reconsidera planurile de lupta. Vaccinurile de la Moderna si Pfizer-BioNTech protejeaza in mod eficient destinatarii. Dar intr-o nota ingrijoratoare, sppun specialistii, acestea sunt putin mai eficiente impotriva unei variante gasite in Africa de Sud. Vaccinurile de la Moderna si Pfizer-BioNTech functioneaza impotriva noii tulpini in .

Decizie de ultima ora despre ivermectin. Unde s-a aprobat tratamentul impotriva covid-19

Din ce in ce mai multe state europene mreg pe manamedicamentului miracol, ivermectin. Conform unor informatii oficiale, un alt stat a aprobat folosirea acestui medicament, de origine veterinara, impotriva infectiilor COVID-19. Slovacia a anuntat oficial, prin intermediul Ministerului Sanatatii, aprobarea medicamentului ivermectin in lupta cu infectiile de coronavirus. Slovacia a anuntat aprobarea medicamentului ivermectin Printr-un .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre CSM Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca inscriptia Primaria Capitalei urmeaza sa.

Raed Arafat, declaratii de ultima ora despre reteaua electrica de la Matei Bals. in ce stare reala se afla, de fapt

Situatie dramatica la Institutul Matei Bals, dupa ce patru persoane si-au pierdut viata in incendiul izbucnit, iar alte peste 100 au fost evacuate. Ce spune Raed Arafat despre aceasta situatie? Reactia lui Raed Arafat, ce spune seful DSU Un incendiu devastator a avut loc la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde patru persoane si-au pierdut .

Dr. Adina Alberts a rabufnit. Ce a spus despre ivermectina, medicamentul care lupta impotriva covid

Cunoscutul medic Adina Alberts a rabufnit pe pagina ei de socializare in privinta ivermectinei. Ea sustine ca avertismentele alarmiste cu privire la efectele acestui medicament sunt false. Dr. Adina Alberts a rabufnit. Ce a spus despre ivermectina Pe pagina sa de Facebook, Dr. Adina Alberts a postat un mesaj in care sustine ca informatiile precum .

Un doctor celebru din Romania a dat verdictul despre ivermectina. Este folositor sau nu pentru covid?

Un doctor celebru din Romania vine cu detalii despre celebrul medicament prezentat ca fiind o descoperire minune ivermectina. Este folositor sau nu? Dezbaterea dintre un medic generalist si un medic veterinar. Este sau nu ivermectina medicamentul minune in lupta cu COVID-19? Parerea specialistului Doctorul Adrian Marinescu a fost prezent astazi la emisiunea Vorbeste Lumea, .

Mihai de la 3 Sud Est, declaratia despre Ivermectina care rastoarna tot: M-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% sanse de supravietuire

Mihai Budeanu, membrul formatiei 3 Sud Est a trecut prin clipe dupa infectia cu Covid-19. Starea de sanatate a cantaretului s-a agravat extrem de tare, iar familia se pregatea pentru ce e mai rau. Din fericire, Ivermectina i-a salvat viata, iar pentru acest lucru, artistul isi exprima toata recunostinta fata de medicul care i-a recomandat .

Alexandru Rafila, despre ivermectina: Un medicament care ar ramane aprobat doar pentru uz veterinar, in mod evident, nu poate fi prescris de medic. Efectul poate sa fie deosebit de toxic

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit miercuri seara, pentruB1 TV, despre ivermectina,avertizand ca efectul poate sa fie deosebit de.

Alexandru Rafila, despre ivermectina: Un medicament care ar ramane aprobat doar pentru uz veterinar, in mod evident, nu poate fi prescris de medic. Efectul poate sa fie deosebit de toxic (VIDEO)

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit miercuri seara, pentruB1 TV, despre ivermectina,avertizand ca efectul poate sa fie deosebit de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )