Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raed Arafat, declaratii de ultima ora despre reteaua electrica de la Matei Bals. in ce stare reala se afla, de fapt

Playtech Playtech,
Raed Arafat, declaratii de ultima ora despre reteaua electrica de la Matei Bals. in ce stare reala se afla, de fapt

Situatie dramatica la Institutul Matei Bals, dupa ce patru persoane si-au pierdut viata in incendiul izbucnit, iar alte peste 100 au fost evacuate. Ce spune Raed Arafat despre aceasta situatie? Reactia lui Raed Arafat, ce spune seful DSU Un incendiu devastator a avut loc la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde patru persoane si-au pierdut . continuă pe Playtech

Avertisment de ultima ora despre Ivermectina. Daca ai cumparat-o, trebuie sa citesti asta

In cadrul unui mesaj pe retelele de socializare, un medic roman a transmis un mesaj pentru toate persoanele care sunt in cautare de controversatul medicament Ivermectina. Avertisment de ultima ora despre Ivermectina Mai exact, este vorba despre medicul pediatru Mihai Craiu, care le-a transmis un mesaj pe pagina de Facebook celor care sunt la mare .

Mircea Badea, anunt de ultima ora despre vaccinare. Ce a spus in direct la Antena 3

Mircea Badea a facut un anunt de ultima ora chiar in direct in cadrul emisiunii pe care o modereaza. Ce a spus celebrul prezentator de la Antena 3 si cum si-a motivat decizia de nemiscat pentru moment? Mircea Badea, parere despre vaccin. Ce anunt a facut prezentatorul in direct? Parerile despre vaccinul anti-COVI-19 nu au .

Pfizer, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Specialistii au decis

Pe masura ce virusul devine mai violent, producatorii de vaccinuri reconsidera planurile de lupta. Vaccinurile de la Moderna si Pfizer-BioNTech protejeaza in mod eficient destinatarii. Dar intr-o nota ingrijoratoare, sppun specialistii, acestea sunt putin mai eficiente impotriva unei variante gasite in Africa de Sud. Vaccinurile de la Moderna si Pfizer-BioNTech functioneaza impotriva noii tulpini in .

Decizie de ultima ora despre ivermectin. Unde s-a aprobat tratamentul impotriva covid-19

Din ce in ce mai multe state europene mreg pe manamedicamentului miracol, ivermectin. Conform unor informatii oficiale, un alt stat a aprobat folosirea acestui medicament, de origine veterinara, impotriva infectiilor COVID-19. Slovacia a anuntat oficial, prin intermediul Ministerului Sanatatii, aprobarea medicamentului ivermectin in lupta cu infectiile de coronavirus. Slovacia a anuntat aprobarea medicamentului ivermectin Printr-un .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre CSM Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca inscriptia Primaria Capitalei urmeaza sa.

Raed Arafat, detalii in exclusivitate despre incendiul de la Matei Bals. Ce a vazut cand a ajuns la spital

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a adus, vineri seara, la Punctul de intalnire, detalii suplimentare in exclusivitate despre incendiul de la Institutul Matei Bals in urma caruia 5 oameni si-au pierdut viata.

Raed Arafat: Din ce s-a afirmat astazi de catre managementul spitalului Bals, reteaua electrica total renovata recent, nu au fost improvizatii, din ce spun dansii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a precizat, vineri seara, la Antena 3,ca managementul spitalului Bals i-au spus ca reteaua electrica era recent renovata, iar in spital nu .

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

George Simion, presedintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu si sefului DSU, Raed Arafat. Pana sambata dupa-amiaza au timp Voiculescu si Arafat, potrivit parlamentarului. Am cerut.

Raed Arafat, scos din minti la Matei Bals. Efectiv a rabufnit in fata jurnalistilor

Raed Arafat a fost scos din minti la Matei Bals. Efectiv, seful ISU, a rabufnit in fata jurnalistilor. Ce l-a suparat atat de tare, cititi in articolul de mai jos. Raed Arafat criza de nervi pe jurnalistii dornici sa afle amanunte despre incedniul de la Matei Bals. Ce l-a enervat pe seful DSU Raed Arafat, .

Raed Arafat, despre incendiul de la Spitalul Matei Bals: Orice aparat in plus nu e binevenit in spital. Acum trebuie sa vedem care este cauza, nu vreau sa speculez

Seful DSU, Raed Arafat, a precizat, la Digi 24, ca pana in acest moment nu se cunoaste cauza izbucnirii incendiuluide la Institutul Matei Bals. Acesta a mai spusca asteapta rezultatele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )