Libnet.ro
UNICEF

12:30

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Cod portocaliu de vant pentru mai multe judete

Antena3 Antena3,
Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Cod portocaliu de vant pentru mai multe judete

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Se strica vremea, iar miercuriva fi in vigoare un cod portocaliu pentru mai multe judete din sudul tarii. in aceste zone, rafelele vor atinge chiar 90 de. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de vant puternic, miercuri, in sase judete din sud. in toata tara, de marti seara, va fi in vigoare un cod galben

Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu, valabila miercuri, intre 12. 00, in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, unde vor fi rafale puternice ale vantului, cu viteze de 80-90 de kilometri/h. incepand de marti seara, in intreaga tara va fi in vigoare un Cod galben de intensificari ale vantului.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: in Spania este anuntat cod portocaliu de ploi abundente si vant, in provincia Malaga

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis o atentionare de calatorie pentru Spania, unde meteorologii au emis cod portocaliu de ploi abundente si vant pentru provincia Malaga. Atentionarea este in vigoare sambata, pana la ora 18.

FENOMENE EXTREME. Anunt de ultima ora de la meteorologi: Vremea se va raci brusc. Romania va fi lovita de PRIMELE NINSORI! (VIDEO)

Vremea de strica de marti seara. ANM anunta ca un val de frig va lovi tara noastra in perioada urmatoare. Meteorologul romica Jurca a precizat pentru Stirile B1 TV ca temperaturile vor scadea brusc de.

Cod Portocaliu pentru judetul Olt. Cat de tare va sufla vantul

Judetul Olt intra, miercuri, sub avertizare Cod Portocaliu, meteorologii anuntand o schimbare brusca a vremii, vantul fiind principala problema.

Decizie de ultima ora in Parlament. Legea desecretizarii protocoalelor a fost votata

A fost votata legea pentru desecretizarea hotararii CSAT cu referire directa la protocoale. Propunerea legislativa privind declasificarea unor documente a fost adoptata de senatori cu 79 de voturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )