Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cod portocaliu de vant puternic, miercuri, in sase judete din sud. in toata tara, de marti seara, va fi in vigoare un cod galben

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de vant puternic, miercuri, in sase judete din sud. in toata tara, de marti seara, va fi in vigoare un cod galben

Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu, valabila miercuri, intre 12. 00, in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, unde vor fi rafale puternice ale vantului, cu viteze de 80-90 de kilometri/h. incepand de marti seara, in intreaga tara va fi in vigoare un Cod galben de intensificari ale vantului. continuă pe Adevărul

Alerta meteo de vreme rea: Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite

Vremea severa se instaleaza in Romania in aceasta seara. Valul de aer polar aduce vant puternic, temperaturi scazute si ninsori viscolite la munte. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis deja o avertizare de de cod galben de vreme rea.

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Cod portocaliu de vant pentru mai multe judete

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Se strica vremea, iar miercuriva fi in vigoare un cod portocaliu pentru mai multe judete din sudul tarii. in aceste zone, rafelele vor atinge chiar 90 de.

Vremea se schimba radical: Urmeaza zile cu viscol la munte, ploi si vant puternic in restul tarii (FOTO, VIDEO)

Toamna isi intra in drepturi. Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de vant puternic, valabil miercuri, 24 octombrie, intre orele 12 10. Vizate sunt judetele.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: in Spania este anuntat cod portocaliu de ploi abundente si vant, in provincia Malaga

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis o atentionare de calatorie pentru Spania, unde meteorologii au emis cod portocaliu de ploi abundente si vant pentru provincia Malaga. Atentionarea este in vigoare sambata, pana la ora 18.

Pregatiri de iarna pe drumurile nationale. Se anunta ninsori si vant puternic din aceasta seara

Brasovul va fi sub atentionare cod galben de ninsori si vant puternic din aceasta seara de la ora 22. 00 si pana maine seara la ora 22.

Cod Portocaliu pentru judetul Olt. Cat de tare va sufla vantul

Judetul Olt intra, miercuri, sub avertizare Cod Portocaliu, meteorologii anuntand o schimbare brusca a vremii, vantul fiind principala problema.

Atentionare meteo pentru Bucuresti! Vant puternic si temperaturi in scadere, in urmatoarele doua zile

Vremea va fi instabila in Bucuresti, in urmatoarele zile, cu vant puternic si viteze la rafala de pana la 70 km/h, in timp ce temperaturile maxime nu vor depasi 17 de grade Celsius, conform prognozei de.

Se asteapta vant puternic in Moldova

Meteorologii prognozeaza pentru ziua de miercuri, 24 octombrie, intensificari ale vantului din directia vestica in rafale de pana la 15-20 de metri pe secunda. O avertizare cod galben a fost emisa pentru intreg teritoriul tarii, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )