Libnet.ro
UNICEF

00:06

Avertisment de ultima ora de la meteorologi: Furtuni napraznice si temperaturi extreme

Antena3 Antena3,
Avertisment de ultima ora de la meteorologi: Furtuni napraznice si temperaturi extreme

Canicula va cuprinde Romania saptamana viitoare. Va fi primul val de caldura a verii, dar tot nu scapam de furtunile naprasnice, care pe alocuri vor fi chiar cu grindina. in prima jumatate a. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, mesaj de ultima ora inainte de miting: Aceasta zi va intra in istorie. Romania striga ca nu mai toleram ca noua securitate sa ne tina tara ostatica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a venit cu un mesaj de ultima ora inainte de marele miting PSD. Politicianul sustine ca va transmite un mesaj si televiziunilor internationale care se vor afla in Piata.

Anunt de ultima ora de la Guvern, despre taxele si impozitele ANAF. Unde vor putea fi platite de acum inainte

Anunt de ultima ora facut de Guvern. Taxele si impozitele catre ANAF vor putea fi platite la ghiseele CEC Bank. Anuntul a fost facit de premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de.

Meteorologii, avertisment de ultima ora. Fenomene periculoase in mai multe judete

Vizibilitatea este scazuta, duminica dimineata, pe A2 Bucuresti - Constanta si pe A4 Ovidiu - Agigea, din cauza cetii, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Potrivit.

Ultima ora: Pronuntarea in cazul lui Cristian Boureanu, amanata

Judecatoria Sectorului 1 a amanat pronuntarea in cazul fostului deputat Cristian Boureanu pentru data de 20 iunie, ora 14. Fostul parlamentar este acuzat de ultraj, iar iubita sa, Laura Dinca, de marturie.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 14. 30, in judetele Sibiu si Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )