Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liviu Plesoianu, mesaj de ultima ora inainte de miting: Aceasta zi va intra in istorie. Romania striga ca nu mai toleram ca noua securitate sa ne tina tara ostatica

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, mesaj de ultima ora inainte de miting: Aceasta zi va intra in istorie. Romania striga ca nu mai toleram ca noua securitate sa ne tina tara ostatica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a venit cu un mesaj de ultima ora inainte de marele miting PSD. Politicianul sustine ca va transmite un mesaj si televiziunilor internationale care se vor afla in Piata. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu s-a apucat de cantat in discursul din Piata Victoriei: Multimea nu a fost foarte dornica in a ii asculta indemnurile (VIDEO)

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a tinut neaparat sa profite de discursul de la mitingul PSD pentru a se da in spectacol. Acesta a venit cu mai multe cantece si scandari, dar multimea nu prea a fost dornica in a .

Anunt de ultima ora de la Guvern, despre taxele si impozitele ANAF. Unde vor putea fi platite de acum inainte

Anunt de ultima ora facut de Guvern. Taxele si impozitele catre ANAF vor putea fi platite la ghiseele CEC Bank. Anuntul a fost facit de premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de.

intalnire-surpriza pentru mitingul PSD. Liviu Plesoianu: Cel mai important este cine va fi in afara scenei

Joi dupa-amiaza, liderii PSD s-au intalnit pentru a pune la punct ultimele detalii ale mitingului care va avea loc sambata, unde vor fi asteptati sute de mii de oameni. La ora 17:00, va fi o video-confernta un.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora despre manifestatiile din Bucuresti

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, pentru AGERPRES, ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti. Au fost mobilizate mai.

Gabriela Firea, mesaj de ultima ora: Vor veni peste 400.000 de oameni la mitingul PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre mitingul PSD, dar si despre alte evenimente care vor avea loc sambata in Bucuresti. Am avut ieri comandament perntru organizarea celor 15.

Ultima ora: Pronuntarea in cazul lui Cristian Boureanu, amanata

Judecatoria Sectorului 1 a amanat pronuntarea in cazul fostului deputat Cristian Boureanu pentru data de 20 iunie, ora 14. Fostul parlamentar este acuzat de ultraj, iar iubita sa, Laura Dinca, de marturie.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 14. 30, in judetele Sibiu si Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )