Libnet.ro
UNICEF

20:45

Avertisment de ultima ora al meteorologilor. Ce ne asteapta

Antena3 Antena3,
Avertisment de ultima ora al meteorologilor. Ce ne asteapta

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, noi atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic valabile in orele urmatoare pentru localitati din judetele Caras-Severin si. continuă pe Antena3

Avertisment de ultima ora de la meteorologi: COD GALBEN in mai multe judete

Avertisment de ultim moment de la meteorologi. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, atentionari nowcasting cod galben de ceata si vant puternic valabile in orele urmatoare in.

Meteorologii, avertisment de ultima ora. Fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vant puternic valabile in orele urmatoare in mai multe localitati din judetele Harghita si.

Avertizare meteo de ultima ora. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru patru judete, valabile pe parcursul urmatoarelor ore. Potrivit meteorologilor, pana.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora inainte de Paste. Suntem datori sa...

Mesaj de ultima ora al presedintelui Klaus Iohannis, chiar inainte de sarbatoarea invierii Domnului. Seful statului a transmis sambata un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, aratand ca este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )