Libnet.ro
UNICEF

17:45

Avertisment de ultima ora de la WhatsApp: nu va mai functiona pe aceste telefoane. Mare atentie, romani

Playtech Playtech,
Avertisment de ultima ora de la WhatsApp: nu va mai functiona pe aceste telefoane. Mare atentie, romani

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii pentru comunicare, iar aceasta veste nu e tocmai buna pentru utilizatorii acesteia. WhatsApp nu va mai functiona pe anumite telefoane in. continuă pe Playtech

Whatsapp nu va mai functiona pe aceste telefoane de la 1 ianuarie 2021. Vestea de ultim moment

Whatsapp, aplicatia detinuta in prezent de Facebook, si-a castigat reputatia de-a lungul anilor. inca de la inceput Whatsapp a devenit una din cele mai folosite aplicatii de mobil, pentru dialogul fara costuri. Gigantul Fcebook, insa, vine pentru anul 2021 cu vesti nu prea placute pentru detinatorii de anumite terminale mobile. Whatsapp nu va mai functiona .

Milioane de utilizatori de smartphone ar putea avea probleme in 2021. WhatsApp nu va mai functiona pe aceste telefoane

Vesti proaste pentru milioane de utilizatori de smartphone! Cei care utilizeaza telefoane mai vechi vor avea probleme cu aplicatia WhatsApp! Si asta pentru ca nu va mai functiona pe anumite.

Oana Roman revine la TV. Va semna un contract foarte banos, vestea de ultima ora

De cand s-a despartit de Marius Elisei, Oana Roman nu mai poarta verigheta, noteaza Ciao. ro. Astfel ca mai mult ca niciodata, vedeta este hotarata sa puna capat definitiv mariajului cu Marius Elisei, de care s-a separat inainte de Craciun. Oana Roman revine la TV Asadar, de data aceasta Oana Roman este mai hotarata ca oricand .

Scoti mai multi bani din buzunar pentru curent electric. Vestea de ultima ora, totul de la 1 ianuarie

Ministerul Finantelor a anuntat un val de scumpiri de la 1 ianuarie 2021. Romanii vor scoate din buzunar mai multi bani pentru curent electric, carburanti si tigari. 2021 si scumpirile lui. Romanii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru curentul electric Ministerul Finantelor a publicat noul nivel al taxelor pe care le va aplica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )