Libnet.ro
UNICEF

19:45

Scoti mai multi bani din buzunar pentru curent electric. Vestea de ultima ora, totul de la 1 ianuarie

Playtech Playtech,
Scoti mai multi bani din buzunar pentru curent electric. Vestea de ultima ora, totul de la 1 ianuarie

Ministerul Finantelor a anuntat un val de scumpiri de la 1 ianuarie 2021. Romanii vor scoate din buzunar mai multi bani pentru curent electric, carburanti si tigari. 2021 si scumpirile lui. Romanii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru curentul electric Ministerul Finantelor a publicat noul nivel al taxelor pe care le va aplica . continuă pe Playtech

Horoscop 2021. Zodiile care fac multi bani in acest an

Horoscop 2021 pentru fiecare zodie. Afla si tu care sunt zodiile care fac cei mai multi bani in acest nou an, dar si ce sfaturi au astrele pentru nativii Zodiacului. Horoscop 2021 pentru fiecare zodie in parte Berbec Pentru Berbeci noul an va fi mai putin bun decat decat 2020, iar bugetul lor va fi .

O noua expeditie pentru alpinistul Alex Gavan. Spera sa escaladeze al doilea cel mai mare varf din lume, fara oxigen suplimentar Am pornit intr-o mare calatorie a sufletului

Unul dintre cei mai apreciati alpinisti din Europa, Alex Gavan, s-a aventurat intr-o noua expeditie, sperand sa fie primul roman care escaladeaza, in sezonul de iarna, fara oxigen suplimentar, varful K2 di.

FCSB, singura echipa in topul UEFA al celor mai bune echipe din istoria Champions League

UEFA a intocmit la final de 2020 o ierarhie a celor mai bune echipe din toata istoria Champions League, competitie care a preluat din mers statistica Cupei Campionilor Europeni.

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod galben de inundatii, in urma scurgerilor de pe versanti si a viiturilor rapide, in mai multe judete din tara. in intervalul.

Ce mai fac actorii din Seinfeld. Ce destine au avut Jerry, Elaine, George, Kramer si ceilalti

Seinfeld este serialul american de comedie creat de Larry David si Jerry Seinfeld actor principal) din perioada 1989-1998. A debutat cu episodul pilot pe 5 iulie 1989 in SUA, avand ca actori principali Jerry Seinfeld personaj cu acelasi nume), Julia Louis-Dreyfus Cosmo Kramer), Jason Alexander George Costanza) si Michael Richards Elaine Benes). Alte personaje memorabile: .

Ministrul Cimpeanu vrea 6 la suta din PIB pentru Educatie, cum scrie in programul de guvernare

Noul ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca vrea sa obtina 6 la suta din PIB pentru Edu.

Se intampla pentru toti acesti romani: cati bani scoti din buzunar daca creste salariul minim

Urmeaza cateva schimbari semnificative de la 1 ianuarie 2021. Conform celor mai noi date, Ministerul Muncii analizeaza trei scenarii de crestere a salariului minim in 2021. in scenariile.

Lidia Fecioru, pont special de Craciun. Ce face ca sa aiba mai multi bani in noul an

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, invitata permanenta in emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3 petrece Craciunul in familie, alaturi de copii si de nepoti. Aceasta a dezvaluit ce trebuie sa faca cei care vor sa aiba mai multi bani in anul care vine.

Bistrita-Nasaud: Mai multi colindatori au fost amendati de jandarmi pentru nerespectarea restrictiilor

Jandarmii au sanctionatcincisprezece bistritenicare au mersla colindat fara sa mai tina contrestrictiileimpuse. Mai multiformau un grup mai mare de 6 persoane, iar.

Iasi: E prima data cand mai multi oameni ajung in spital de Craciun din cauza alcoolului, nu a mancarii in exces. O pacienta a stabilit un record (VIDEO)

Masa de Craciun poate fi o adevarata provocare pentru pofticiosi. Sarmale, caltabosi, lebar, cozonaci, un adevarat festin pentru papilele gustative, dar si un potential pericol pentru pentru sanatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )