Libnet.ro
UNICEF

19:00

Avertisment: Urmatoarea tara care risca sa iasa din Uniunea Europeana dupa Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Avertisment: Urmatoarea tara care risca sa iasa din Uniunea Europeana dupa Marea Britanie

Presedintele Consiliului European a lansat un avertisment pentru oficialii acestei tari pentru ca lucrurile sa revina la normal, mentionand ca in caz contrar, ar fi urmatoarea tara dupa Marea Britanie care. continuă pe Antena3

Donald Tusk, presedintele Consiliului European: Polonia risca sa iasa din Uniunea Europeana

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, le-a transmis luni liderilor polonezi sa revina la normal in ceea ce priveste pozitia Poloniei in Uniunea Europeana, mentionand ca in caz contrar, ar fi urmatoarea tara dupa Marea Britanie care paraseste Blocul comunitar, relateaza Euronews, potrivit Mediafax.

incepe inscrierea credinciosilor din toata tara care vor sa participe la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita la sfarsitul acestei luni, incepand cu data de 25 noiembrie si continuand pana in ultima zi a lunii, adica 30 noiembrie. Parohiile vor fi cele care se.

Conflict n ASF, cu o zi nainte de audieri: Sindicatul cere conducerii plata primei anuale care este 100% din salariu pentru cei peste 500 de angajati / n ASF salariu mediu net este de 9.730 lei

Sindicatul ASF ii cere actualului presedinte al autoritatii, Leonardo Badea, sa onoreze plata primei anuale prevazute in Contractul Colectiv de Munca pentru toti angajatii institutiei si care potrivit unor documente verificate din mai multe surse de HotNews. ro este in cuantum de 100% din salariul brut lunar si/sau indemnizatia bruta lunara. Salariul mediu net de baza in ASF a fost de 9. 730 de lei in primele noua luni din acest an, autoritatea avand peste 512 angajati la sfarsitul anului trecut. Conflictul are loc cu o zi inainte de audierile din Parlament privind noua conducere ASF.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )