Libnet.ro
UNICEF

07:00

incepe inscrierea credinciosilor din toata tara care vor sa participe la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

B1 B1,
incepe inscrierea credinciosilor din toata tara care vor sa participe la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita la sfarsitul acestei luni, incepand cu data de 25 noiembrie si continuand pana in ultima zi a lunii, adica 30 noiembrie. Parohiile vor fi cele care se. continuă pe B1

ALERTA METEO: Schimbare radicala a vremii! Care vor fi zonele cele mai afectate!

Saptamana viitoare vremea deosebit de calda din aceasta perioada se va incheia, meteorologii anuntand ca frigul va pune stapanire pe toata tara, iar precipitatiile isi vor face si ele aparitia in cea.

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Motivul pentru care mii de angajati au iesit in strada

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Mii de angajati au incetat lucrul si au iesit in strada pentru a denunta atitudinea companiei fata de acuzatiile de hartuire.

VIDEO Sapte migranti din Iran, ntre care un bebelus, opriti la frontiera cu Ungaria

Sapte migranti din Iran, intre care un bebelus, au fost opriti de catre politistii de frontiera din judetul Arad, la 50 de metri de frontiera cu Ungaria, in timp ce incercau sa iasa din tara si sa ajunga in Germania.

Sase turisti din Bucuresti, ntre care trei copii, rataciti n Muntii Ciucas, recuperati de jandarmi

Sase turisti din Bucuresti, intre care trei copii, au fost recuperati, vineri seara, de jandarmii montani din Prahova, dupa ce s-au ratacit pe traseul Valea Stanii Cabana Ciucas, din cauza ca s-au abatut de la traseul marcat anunta Mediafax.

Rusia ingheata pretul carburantilor, intr-o miscare de salvare a imaginii lui Vladimir Putin. Camionagiu: Toata tara te-a votat, iar tu nu poti opri scumpirile

Rusia a decis sa inghete pretul carburantilor, o problema sensibila din punct de vedere politic pentru alegatorii lui Vladimir Putin, care anterior i-au reprosat acestuia ca, desi l-au votat, nu este capabil sa opreasca scumpirile, scriu Bloomberg si Reuters.

Vremea se va incalzi in aproape toata tara. Prognoza meteo pentru weekend

Meteorologii au anuntat ca vremea din weekend-ul 3 4 noiembrie va fi calda, cu temperaturi mai ridicate fata de normalul acestei perioade, dar izolat iti va face aparitia si ceata. in Maramures,.

Aceasta este tara care interzice cremele de protectie solara

Republica Palau, tara insulara din Oceanul Pacific, va interzice cremele de protectie solara care distrug recifele de corali din cauza substantelor chimice toxice. Autoritatile spun ca vor fi aplicate amenzi.

Da, e adevarat, Guvernul a decis: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, fie ca au drept beneficiari urmasi ai angajatilor or sunt.

Tragedia din spatele cantecului care l-a facut celebru pe Ed Sheeran - VIDEO

Ed Sheeran si-a pierdut prietenul cel mai bun pe cand era doar un adolescent. Stuart Dines a murit in Austria, in anul 2006, dupa ce un camion care transporta tije metalice a lovit masina in care se.

DOLIU in cinematografie! S-a stins din viata cel care l-a descoperit pe Bruce Lee (FOTO)

Raymond Chow, mogul al cinematografiei din Hong Kong si producator al filmelor care l-au ajutat pe Bruce Lee sa devina celebru in aceasta industrie,s-a stins din viata la varsta de 91 de ani. Raymond Chow a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )