Libnet.ro
UNICEF

19:00

Avertismente din piata imobiliara pentru 2020. Cresteri de preturi 10-20% pana la final de an!

Antena3 Antena3,
Avertismente din piata imobiliara pentru 2020. Cresteri de preturi 10-20% pana la final de an!

Avertisment ingrijorator din zona pietei imobiliare. Scumpirile bat la usa. Preturile locuintelor noi ar putea creste cu 10-20% . continuă pe Antena3

DUPA PERSPECTIVELE DEZAMAGITOARE PENTRU 2020 Ford, pierderi de trei miliarde de dolari din capitalizarea bursiera

Actiunile Ford au scazut semnificativ marti, dupa ce grupul american a prezentat estimari pentru 2020 mai slabe decat se asteptau analistii, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Pete Buttigieg conduce in prima confruntare din Partidul Democrat pentru functia de presedinte SUA

Pete Buttigieg conduce in alegerile din Iowa, prima confruntare din cadrul cursei pentru selectarea candidatului Partidului Democrat la functia de presedinte al SUA, potrivit rezultatelor partiale, relateaza site-ul postului CNN.

Fondurile de pensii private au interzis la investitii in piata imobiliara, dar o relaxare a legislatiei ar schimba radical lucrurile

Legislatia care guverneaza sistemul de pensii private din Romania este foarte stricta, in special legat de tipul de active in care au voie sau nu au voie sa investeasca. Sunt favorizate investitiile in instrumente cu grad minim de risc, precum titluri.

VIDEO Isarescu: Leul s-a apreciat pentru ca jucatorii din piata au vandut valuta. Nu doar evolutiile politice influenteaza cursul valutar

Leul s-a apreciat, in ciuda caderii Guvernului. Dar piata valutara are multi determinanti. Faptul ca ne-am obisnuit ca un eveniment politic sa aiba impact asupra pietei valutare nu este ceva eronat, dar in ultimele zile, pe fondul unei lipse de lichiditate aparute in piata, au existat jucatori care au vandut valuta pentru ca aveau nevoie de lei. Cand cineva vine cu 100-200 de milioane, poate misca cursul, a explicat vineri Guvernatorul BNR la briefingul care a urmat decizia de politica monetara.

IN CRESTERE USOARA FATA DE ANUL TRECUT Nuclearelectrica estimeaza un profit net de 549,4 milioane lei, pentru 2020

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN) estimeaza ca va obtine, in acest an, un profit net de 549,4 milioane de lei, in crestere cu 1% fata de rezultatul preliminat aferent anului trecut, de 542,6 milioane de lei, potrivit proiectului de buget privind veniturile si cheltuielile companiei, preluat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )