Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pete Buttigieg conduce in prima confruntare din Partidul Democrat pentru functia de presedinte SUA

Hotnews Hotnews,
 Pete Buttigieg conduce in prima confruntare din Partidul Democrat pentru functia de presedinte SUA

Pete Buttigieg conduce in alegerile din Iowa, prima confruntare din cadrul cursei pentru selectarea candidatului Partidului Democrat la functia de presedinte al SUA, potrivit rezultatelor partiale, relateaza site-ul postului CNN. continuă pe Hotnews

Alegerile primare democrate din Iowa. O alegatoare a lui Pete Buttigieg cere sa-si schimbe votul dupa ce afla ca tanarul democrat este homosexual VIDEO

Dupa ce a aflat ca democratul Pete Buttigieg, invingatorul in alegerile primare din Iowa - este homosexual, intr-o discutie curtenitoare, dar tensionata, difuzata pe Twitter, o alegatoare a cerut sa-si schimbe votul, relateaza AFP.

VIDEO Alegerile prezidentiale americane 2020. Cine este Pete Buttigieg, tanarul care a castigat primarele democrate din Iowa

Pete Buttigieg, in varsta de 38 de ani, a creat o surpriza in alegerile primare democrate din Iowa, in care a obtinut un avantaj devansandu-l pe senatorul Bernie Sanders, potrivit unor rezultate partiale si impunandu-se drept un candidat de neocolit in cursa catre fotoliul de la Casa Alba. Buttigieg a detinut doua mandate de primar intr-un orasel din Indiana, este cel mai tanar candidat la prezidentialele americane din 2020 si gay declarat.

Un sef din partidul lui Ponta pleaca la PNL: Suntem obligati sa incercam!

Seful filialei Pro Romania de la Sectorul 3, Paul Gheorghe, va pleca din partidul lui Victor Ponta si se va intoarce in PNL.

Partidul Democrat, debut dezastruos in competitia pentru gasirea unui contracandidat pentru Trump

Alegerile primare din cadrul Partidului Democrat din SUA au avut un debut dezastruos, rezultatele votului din sectiile democrate din Iowa suferind o mare amanare din cauza unor inconsistente in raportarea datelor, scrie Guardian.

Ucraina: Un deputat din partidul prezidential i-a recomandat unei pensionare sa-si vanda cainele pentru a putea plati factura la gaze

Un deputat ucrainean a starnit un scandal de proportii dupa ce i-a sugerat unei pensionare sa-si vanda cainele pentru a-si putea plati factura la gaze, intr-una din cele mai sarace tari ale Europei, fortandu-l pe presedinte sa intervina, scrie AFP.

VIDEO NBA: Los Angeles Clippers se apropie de prima pozitie din Vest; Miami Heat, victorie clara cu Philadelphia 76ers

Los Angeles Clippers si-a trecut in cont victoria cu numarul 35 din sezonul regulat al NBA, performanta cu care s-a apropiat de liderul din Vest, Los Angeles Lakers 37 de succese). Miami Heat a castigat categoric meciul cu Philadelphia 76ers, iar New York Knicks a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Cleveland Cavaliers.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )