Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertismentul lansat de Microsoft pentru guvernele din intreaga lume

Antena3 Antena3,
Avertismentul lansat de Microsoft pentru guvernele din intreaga lume

Valul de atacuri cibernetice care a afectat peste 150 de tari ar trebuie sa reprezinte un semnal de alarma pentru guvernele din intreaga lume care colecteaza date privind vulnerabilitati ale si. continuă pe Antena3

Faze tari: Tipa asta se plange ca niciun barbat nu iese cu ea pentru ca e prea frumoasa; Trebuia sa aiba parte de nunta visurilor ei, insa nuntasii i-au distrus petrecerea; Exercitiile fizice iti scurteaza durata de viata! Este noua revelatie a lui Donal

Hai la plimbare pe strada plina de capace. Aleea capacelor de sticla a devenit o atractie turistica pentru vizitatori din intreaga lume, la inceputul anilor 2000. Aceasta e o straduta situata in partea de nord a campusului Universitatii Texas AM. Un tanar rapit in urma cu 27 de ani a fost gasit prin recunoastere faciala si retele neurale. Cand vorbim de sisteme pentru recunoastere faciala, respectivii algoritmi sunt asociatii cu agentii guvernamentale, dar un exemplu din China ne arata.

Microsoft critica guvernele care stocheaza vulnerabilitati software care pot deveni arme cibernetice daca ajung in manile hackerilor

Reprezentantii Microsoft au lansat duminica noaptea critici dure la adresa guvernelor nationale, care dezvolta si stocheaza anumite vulnerabilitati de software, care pot deveni adevarate arme cibernetice daca ajung in mainile unor hackeri, precizand ca atacul cibernetic mondial din cel putin 150 de tari ar trebui sa reprezinte un apel de trezire pentru a pune capat unor asemenea practici, transmite DPA.

Liviu Dragnea nu e ingrijorat de atacurile hackerilor: Nu prea au ce sa fure, pentru ca la noi de-a lungul anilor s-au dat de bunavoie

Circa 100 de tari din intreaga lume, printre care si Romania, au fost tinta unui atac al hackerilor de tip ransomware prin care s-au furat informatii de pe serverele a numeroase institutii si.

UPDATE Din cauza atacului cibernetic, Institutul National de Statistica intarzie luni publicarea unor date economice. Ele au fost trimise pe email, nu insa si publicate pe site-ul institutiei

Din cauza uriasului atac cibernetic cu ransomware-ul WannaCry care s-a produs vineri si care a afectat numeroase organizatii din intreaga lume, Institutul National de Statistica va intarzia luni publicarea unor date economice asteptate de analistii economici. Astfel, desi luni la ora 9 urmau sa fie facute publice cifra de afaceri in serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, cifra de afaceri in comertul cu ridicata si efectivele de animale existente la 1 decembrie 2016, INS va intarzia publicarea lor. Deocamdata nu stim daca am fost si noi victime ale atacului dar ni s-a interzis sa deschidem calculatoarele, transmisia comunicatelor facandu-se de pe un stick din singurul punct de unde se putea face operatiunea, au spus luni pentru HotNews. ro surse din interiorul institutiei. Marti, Statistica ar urma sa publice estimarile semnal privind cresterea economica pe primul trimestru din acest an.

UPDATE Din cauza atacului cibernetic, Institutul National de Statistica a intarziat cu o ora publicarea unor date economice

Din cauza uriasului atac cibernetic cu ransomware-ul WannaCry care s-a produs vineri si care a afectat numeroase organizatii din intreaga lume, Institutul National de Statistica va intarzia luni publicarea unor date economice asteptate de analistii economici. Astfel, desi luni la ora 9 urmau sa fie facute publice cifra de afaceri in serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, cifra de afaceri in comertul cu ridicata si efectivele de animale existente la 1 decembrie 2016, INS va intarzia publicarea lor. Deocamdata nu stim daca am fost si noi victime ale atacului dar ni s-a interzis sa deschidem calculatoarele, transmisia comunicatelor facandu-se de pe un stick din singurul punct de unde se putea face operatiunea, au spus luni pentru HotNews. ro surse din interiorul institutiei. Marti, Statistica va publica estimarile semnal privind cresterea economica pe primul trimestru din acest an.

Ce mesaj cu tenta INTIMA are bunica Oanei Lis pentru tinerii din ziua de astazi. Prietenii virtuali ai sotiei lui Viorel Lis s-au amuzat teribil (FOTO)

Oana Lis a avut parte de un moment extrem de fericit. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa a vizitat-o. Este vorba de bunica ei, care a venit la Bucuresti pentru un control de rutina. Oana Lis a scos-o .

Un celebru actor, cunoscut pentru rolurile din Sin City sau The Avengers, a murit la 68 de ani (FOTO)

Actorul Powers Boothe, cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut filme precum Sin Citysau The Avengersa murit in somn duminica dimineata, la varsta de 68 de ani. Acesta.

Lia Olguta Vasilescu, ironii pentru romanii din diaspora, dupa Eurovision: Daca votau ca la prezidentiale... (FOTO)

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a avut o remarca ironica la adresa romanilor din Diaspora, dupa votul de la Eurovision. Ca multi alti romani, Olguta Vasilescu si-a exprimat pe Facebook.

Un pont pe zi: Cele mai interesante cote pentru meciurile din play-off-ul Ligii I (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de sambata noapte a emisiunii Un pont pe zi despre partidele din liga I din Play-off. Eu cred ca Dinamo, asa cum a batut-o pe Astra si.

Christoph Hasselbach: Macron are planuri mari cu Europa. Una dintre masurile vizate de presedintele ales al Frantei vizeaza mai multe investitii pentru iesirea din criza |OPINIE DW

Jurnalistul Christoph Hasselbach a afirmat, intr-un comentariu pentru publicatia Deutsche Welle, ca presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron are planuri mari cu Europa: mai multa comunitate, mai multa solidaritate, mai multe investitii pentru a iesi din criza.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )