Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avertismentul lui Ion Cristoiu, inainte de mitingul diasporei

Antena3 Antena3,
Avertismentul lui Ion Cristoiu, inainte de mitingul diasporei

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la 100 de minute despre mitingul diasporei de vineri si a subliniat ca un asemenea protest ar fi trebuit indreptat impotriva tuturor politicienilor care au condus tara in. continuă pe Antena3

Mitingul diasporei va fi sabotat de controale inasprite la vama

Romanii care vor veni acasa cu masinile in urmatoarea perioada pentru a participa la mitingul diasporei, vor petrece mai mult timp la vama. Mitingul diasporei este planificat pentru 10 august si, conform estimarilor, ar putea aduce in Piata Victoriei peste un milion de romani. Dintre acestia, cei mai multi vor veni de peste hotare. Din [].

Ziua n care romnii s-au ntors acasa. Prezenta masiva anuntata la mitingul Diasporei, de vineri, din Piata Victoriei. Lista protestelor din tara si strainatate

Romanii din diaspora si cei ramasi in tara si-au dat intalnire vineri, in Piata Victoriei, din Bucuresti, pentru a protesta fata de directia in care PSD impinge Romania. Mitingul Diasporei, din 10 august, a fost anuntat pe retelele de socializare in urma cu doua luni, moment din care romanii din strainatate s-au mobilizat pe retelele de socializare, iar in ultimele zile coloane de masini dinspre Europa au intrat in tara prin vamile Bors si Nadlac cu destinatia Bucuresti.

Jandarmeria se pregateste de mitingul diasporei: Nu vom accepta niciun fel de insubordonare civica

Jandarmeria Romana a organizat joi dimineata o conferinta de presa in care a prezentat felul in care fortele de ordine sunt pregatite pentru mitingul diasporei ce urmeaza sa aiba loc vineri seara in.

Cum se mobilizeaza ploiestenii pentru mitingul Diasporei din data de 10 august

Ploiestenii se mobilizeaza pe retelele de socializare pentru mitingul Diasporei care va avea loc in Capitala in data de 10 august. Cei care vor sa participe la protestul de la Bucuresti sunt invitati sa se intalneasca in cea mai mare gara din Ploiesti pentru a pleca impreuna sau la benzinaria de la intrare in Ploiesti dinspre Valea Prahovei.

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator. Federatia Romanilor de Pretutindeni a trimis o instiintare Primariei Capitalei, prin care a anuntat ca nu va mai organiza protestul, desi.

Greva de amploare in aceeasi zi cu mitingul diasporei

Cateva sute de angajati din penitenciare vor intra in greva japoneza de pe 10 august, exact in ziua in care are log mitingul diasporei. Anuntul a fost facuta de Federatia Sindicatelor din Administratia.

Jandarmeria, despre mitingul diasporei de vineri: Nu ne vom confrunta cu cetatenii. Nu suntem trupe pretoriene

Numarul jandarmilor care vor fi prezenti, vineri, pentru a asigura ordinea la mitingul din Piata Victoriei va fi dimensionat gradual in functie de numarul protestatarilor, reprezentantii Jandarmeriei precizand ca fortele de ordine nu se vor confrunta cu cetatenii, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )