Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum se mobilizeaza ploiestenii pentru mitingul Diasporei din data de 10 august

Adevărul Adevărul,
Cum se mobilizeaza ploiestenii pentru mitingul Diasporei din data de 10 august

Ploiestenii se mobilizeaza pe retelele de socializare pentru mitingul Diasporei care va avea loc in Capitala in data de 10 august. Cei care vor sa participe la protestul de la Bucuresti sunt invitati sa se intalneasca in cea mai mare gara din Ploiesti pentru a pleca impreuna sau la benzinaria de la intrare in Ploiesti dinspre Valea Prahovei. continuă pe Adevărul

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator. Federatia Romanilor de Pretutindeni a trimis o instiintare Primariei Capitalei, prin care a anuntat ca nu va mai organiza protestul, desi.

Mitingul diasporei va fi sabotat de controale inasprite la vama

Romanii care vor veni acasa cu masinile in urmatoarea perioada pentru a participa la mitingul diasporei, vor petrece mai mult timp la vama. Mitingul diasporei este planificat pentru 10 august si, conform estimarilor, ar putea aduce in Piata Victoriei peste un milion de romani. Dintre acestia, cei mai multi vor veni de peste hotare. Din [].

Greva de amploare in aceeasi zi cu mitingul diasporei

Cateva sute de angajati din penitenciare vor intra in greva japoneza de pe 10 august, exact in ziua in care are log mitingul diasporei. Anuntul a fost facuta de Federatia Sindicatelor din Administratia.

Protest 10 august. Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, cercetat de DIICOT

Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august si i-a indemnat pe protestatari sa recurga la acte de violenta impotriva fortelor de ordine, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT.

VIDEO Prima coloana de masini cu romni din Diaspora, veniti n tara pentru mitingul din 10 august, ntmpinata n Vama Bors de cteva zeci de persoane. Vrem o tara ca afara, democratie reala

Prima coloana de masini cu romani din Diaspora, veniti in tara pentru mitingul din 10 august, a fost intampinata, miercuri seara, in Vama Bors de cateva zeci de persoane.

Melescanu, despre mitingul romanilor din strainatate

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a afirmat astazi, referior la mitingul romanilor din strainatate anuntat pe 10 august in Piata Victoriei, ca acesta este o chestiune normala, dar ca ar trebui sa fie mai bine facuta organizarea unor astfel de manifestatii, relateaza News. ro.

IMAGINEA ZILEI vine de la Ambasada Frantei: Nomi, MINISTRUL pentru PISICILE FRANCEZE din strainatate (FOTO)

8 august este Ziua Internationala a Pisicilorsi, cu acest prilej, Ambasada Frantei in Romania ni l-a prezentat pe Noni, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate. Cu ocazia Zilei.

Imaginea zilei de la Ambasada Frantei n Romnia: Nomi, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate

De ziua internationala a pisicii, Ambasada Frantei in Romania a postat pe Facebook o fotografie cu o felina pe care o prezinta Nomi, ministrul pentru pisicile franceze din strainatate, pe langa Ministerul francez pentru Europa si Afaceri externe.

Mesajul unor romani din Canada care vin la mitingul Diasporei: Sa le aratam incompetentilor de la carma Romaniei ca ei sunt adevaratii hoti, curve si cersetori

George Latis, un roman stabilit in Canada, a scris intr-o postare pe Facebook ca desi pe familia sa nu o dau banii afara din casa, totusi aceasta va face eforturi ca macar sotia, Livia, sa participe la prostestul diasporei. Noi locuim in vestul Canadei. E ca si cum ai spune: Eu vreau sa trag o fuga pana in Hawaii, explica barbatul. Totodata, romanul i-a indemnat pe cetatenii din tara sa semneze petitia Fara Penali in Functii Publice.

Politia cauta un barbat retinut pentru furt, evadat din Judecatoria Sectorului 3 cnd i se judeca arestul preventiv

Politia Capitalei cauta un barbat care a evadat luni din Judecatoria Sectorului 3, unde a fost adus pentru a fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Politia investigheaza si agentii care-l escortau pe barbat, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )