Libnet.ro
UNICEF

18:00

Avertismentul medicului Virgil Musta pentru cei care s-au infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Avertismentul medicului Virgil Musta pentru cei care s-au infectat cu coronavirus

Medicul Virgil Musta de la Timisoara sustine ca nu toti bolnavii care s-au vindecat de COVID-19 si-au dezvoltat imunitate in fata acestei boli, astfel ca exista riscul ca ei sa se imbolnaveasca din nou dupa externare. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru, solutii pentru cei 36 srilankezi: Trebuie sa avem grija de toti cei care au nevoie de ajutor

Violeta Alexandru a venit cu o prima reactie in cazul celor 36 de srilankezi care au fost chinuiti de un angajator din Botosani. Ministrul Muncii spune ca muncitorii straini au primit o noapte de cazare pentru a se odihni in liniste.

Surpriza totala pentru cei cu masini pe motorina si benzina. S-a intamplat acum si totul a pornit de la americani si chinezi

In ultimele trei luni, pretul la benzina si motorina a scazut drastic. Ceea ce e o veste buna pentru soferi. Dar acum urmeaza o alta schimbare. S-a aflat deja cum se modifica pretul.

WhatsApp introduce o noua facilitate pentru utilizatori, care va usura adaugarea contactelor in lista

Aplicatia WhatsApp va permite adaugarea contactelor prin scanarea codurilor QR, fara a mai fi nevoie de numarul de telefon. Cele mai mai noi versiuni beta de WhatsApp pentru Android si iOS au primit un update care aduce posibilitatea adaugarii contactelor prin coduri QR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )