Libnet.ro
UNICEF

20:00

Violeta Alexandru, solutii pentru cei 36 srilankezi: Trebuie sa avem grija de toti cei care au nevoie de ajutor

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru, solutii pentru cei 36 srilankezi: Trebuie sa avem grija de toti cei care au nevoie de ajutor

Violeta Alexandru a venit cu o prima reactie in cazul celor 36 de srilankezi care au fost chinuiti de un angajator din Botosani. Ministrul Muncii spune ca muncitorii straini au primit o noapte de cazare pentru a se odihni in liniste. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru, despre situatia muncitorilor din Sri Lanka: Niciunul nu a dorit sa se intoarca acasa

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a spus ca niciunul dintre cei 36 de muncitori din Sri Lanka nu doreste sa revina acasa. De asemenea, ministrul a mai spus ca au fost descoperite nereguli in urma verificarilor, una dintre ele fiind faptul ca DSP nu le-a explicat in ce conditii pot fi carantinati.

Violeta Alexandru: Nu e adevarat ca angajatorii germani exploateaza romanii. Guvernul german a luat deja decizii pentru imbunatatirea conditiilor de lucru PSD nu stie decat sa faca scandal (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a prezentat vineri, intr-o declaratie de presa, rezultatele vizitei sale la fermele si abatoarele din Germania in care lucreaza romani. Aceasta a afirmat ca nu poate spune.

Un sfert din angajatii cu forme legale sunt in somaj tehnic. Violeta Alexandru: S-au platit deja 2 miliarde de lei VIDEO

Coronacriza a dus la trimiterea in somaj tehnic a circa un sfert din totalul fortei de munca angajate cu forme legale in Romania, dupa cum reiese din datele prezentate vineri de ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Cum au schimbat protestele sezonierilor romani legislatia din Germania. Violeta Alexandru: Nu toti romanii sunt tratati rau

Protestele sezonierilor romani din Germania si discutiile purtate de oficialii dintre cele doua tari au dus la modificari ale legislatiei muncii, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizand insa ca majoritatea romanilor muncesc in conditii bune in Germania.

Srilankezii blocati pe Otopeni au primit mancare si cazare. Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Nu toti doresc sa se repatrieze si spun ca au gasit loc de munca in Romania. Vom gasi solutii (VIDEO)

Situatie incurcata pentru 36 de srilankezi, care lucrau la Botosani. Oamenii au fost adusi, duminica seara, la Bucuresti, de unde trebuiau sa fie repatriati. Odata ajunsi la aeroport insa, au inteles ca.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 24 mai. Taurii trebuie sa fie blanzi, Pestii sunt stralucitori

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 24 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Surpriza totala pentru cei cu masini pe motorina si benzina. S-a intamplat acum si totul a pornit de la americani si chinezi

In ultimele trei luni, pretul la benzina si motorina a scazut drastic. Ceea ce e o veste buna pentru soferi. Dar acum urmeaza o alta schimbare. S-a aflat deja cum se modifica pretul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )