Libnet.ro
UNICEF

12:45

Avertismentul presedintelui Iohannis: Sa nu minimalizam impactul economic al epidemiei Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Avertismentul presedintelui Iohannis: Sa nu minimalizam impactul economic al epidemiei Covid-19

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri ca nu trebuie minimalizat impactul economic pe care il poate genera epidemia de Covid-19, facand apel la o evaluare prudenta si responsabila. continuă pe Hotnews

Iohannis: Sa nu minimalizam impactul acestei crize

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, ca nu trebuie minimalizat impactul acestei crize, s.

Iohannis, mesaj pentru noul Grup de Lucru: Sa nu minimalizam impactul economic generat de coronavirus. Masurile de sustinere a economiei sa tina cont de interesele salariatilor, angajatorilor si bugetului (VIDEO)

Klaus Iohannis a cerut Grupului de Lucru ce va discuta efectele economice ale crizei declansate de coronavirus sa analizeze in mod realist aceste efecte si sa vina cu solutii care sa tina cont.

CORONAVIRUS. Care va fi impactul economic asupra Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional, la Palatul Victoria

UPDATE: La sedintaGrupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele epidemiei Covid-19 GLI-ECOROM) va participa si.

Impactul economic generat de Covid-19, analizat astazi la Guvern

Prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele epidemiei Covid-19 GLI-ECOROM), va avea loc astazi, incepand cu ora 16. 00, la Palatul Victoria, informeaza Guvernul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )